AŞK DOKTORU MEHMET COŞKUNDENİZ’DEN OLAY AÇIKLAMALAR!.. GÜLBEN ERGEN VE CEM YILMAZ İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?..

AŞK DOKTORU MEHMET COŞKUNDENİZ’DEN OLAY AÇIKLAMALAR!.. GÜLBEN ERGEN VE CEM YILMAZ İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?.. 8 Aralık 2016 - 14:20 | Güncelleme:

Uçankuş Tv’de 1 Erkek 1 Kadın programına konuk olan Posta Gazetesi Yayın Yönetmeni namı-ı değer Aşk Doktoru Mehmet Çoşkundeniz olay açıklamalarda bulundu.

Kadın – erkek ilişkilerinden, ünlülerin özel hayatına dair birçok konunun masaya yatırıldığı programın gündeminde ise son dönemlerin çok konuşulun ayrılık haberi Gülben Ergen – Erhan çelik konusuydu.

Coşkundeniz, ‘’Gülben Ergen eski eşi Mustafa Erdoğan’la görüşmesinden dolayı mı evliliği bitti?’’ sorusuna ‘’Çocukları olduğu için eski eşiyle sürekli görüşebilir. Bu çok doğal bence. Burada Gülben haklı.’’ diyerek Gülben Ergen’e destek verdi.

Öte yandan Cem Yılmaz’ın oğlunun annesi Ahu Yağtu ile sürekli görüşmesinin de doğal olduğu söyledi ve bir başka öngörüsünü paylaştı.

Coşkundeniz’e göre Cem-Ebru-Ahu üçgeninde ise Ahu Yağtu’nun Cem Yılmaz’ı uyardığı ve bunun ilişkiyi etkileyebileceğini söyledi.

Aşk Doktoru, Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in de istenmeyen gelin olduğunu ve bunu herkesin bildiğini belirtti.

MEHMET COŞKUNDENİZ’İN UÇANKUŞ TV’DE 1 ERKEK 1 KADIN PROGRAMI’NDA YAPTIĞI AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..