YAKIŞIKLI ŞARKICI BERKSAN YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!.. BERKSAN İSTANBUL VE BODRUM'DAN SONRA ULUDAĞ'DA ÇİLEK'LENDİ!..

YAKIŞIKLI ŞARKICI BERKSAN YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!.. BERKSAN İSTANBUL VE BODRUM'DAN SONRA ULUDAĞ'DA ÇİLEK'LENDİ!.. 23 Aralık 2016 - 10:17 | Güncelleme:

Yakışıklı şarkıcı Berksan, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mekan işletmeciliğinde ki başarısını her sene yenir bir mekan ekleyerek geliştiren Berksan, İstanbul ve Bodrum'dan sonra Uludağ'da da Çilek adını verdiği mekanını önceki gün kapılarını açtı.

Ortağı İbrahim Çakmak ile birlikte 'Uludağ Çilek By Berksan'ı,  Yazıcı Otel'in içinde sessiz sedasız kapılarını açan Berksan, mutluluğunu şöyle dile getirdi: 'Çilek markasını ortaklarım İbrahim Çakmak ve Gökhan Saltık'la birlikte kurduktan sonra her sene kendimizi geliştirerek üstüne koymaya çalışıyoruz. Bugün Çilek ailesi olarak 250 kişiye istihdam sağlıyoruz. Ve bu marka büyüdükçe yatırımlarımız daha da artacak. Ben İstanbul ve Bodrum'da beach açtıktan sonra anladım ki doğru yoldayım. Çünkü biz 'Çilek' olarak büyük bir aileyiz.' diye konmuştu.