DEMET AKALIN’IN DESTEK VERDİĞİ FULİN’İN YILLAR ÖNCE ATTIĞI HANGİ TWEET KAFALARI KARIŞTIRDI? AKALIN BUNLARI GÖRÜNCE NASIL TEPKİ VERECEK?..

DEMET AKALIN’IN DESTEK VERDİĞİ FULİN’İN YILLAR ÖNCE ATTIĞI HANGİ TWEET KAFALARI KARIŞTIRDI? AKALIN BUNLARI GÖRÜNCE NASIL TEPKİ VERECEK?.. 23 Aralık 2016 - 23:22 | Güncelleme:

Fulin’in 2012 yılında Demet Akalın’la ilgili attığı tweetler ortaya çıktı…

Kendisine destek olan ve şarkı veren Akalın bu tweetleri görünce ne diyecek?

Aleyna Tilki’nin ‘teyze’ sözünü üzerine alındığı için mi Akalın, Fulin’e destek oldu?..  

UçanKuş Tv’nin ‘İki Kadın Arasında’ programının yorumcuları ‘Elife Yılmaz ve Dilhan Ünver tüm bu yaşananları ele aldı ve olayın perde arkasını açıkladı!

Fulin, Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki olayı ardı arkası kesilmeyen bomba iddialarla başlamıştı.

Fulin, eski sevgilisi aranjör Emrah Karaduman’ın 2 yıl önce kendisini Aleyna Tilki’yle aldattığını açıklamış ve bu yılın en çok dinlenen şarkısı “Cevapsız Çınlama”yı da kendisine inat olsun diye Aleyna’ya verdiğini, tehdit edildiğini iddia etmişti. Bu gelişme üzerine Emrah Karaduman, Aleyna Tilki ve menajerleri de olaydan sorumlu tuttukları Fulin’e maddi ve manevi tazminat davası açmıştı...

AKALIN FULİN’E ŞARKI VERDİ!

Bu polemikleri yaşarken Fulin’e en büyük desteği ise Demet Akalın’ın vermesi ise dikkat çekti.  Akalın, twitter’dan önce “Kına türküsünü biliyor musun Fulin... Çağıracağım işinin kınasına... Geridekilere değil, önündekilerle ilgilen. Hadi geçmiş geçmiş” yazdı. Sonra da Fulin’e “Yılbaşından sonra kimse seni tutamaz. Ben o kadar söyleyeyim. Şanslı kızsın, şarkının da hazını bulduk ya. Miss”  sözleriyle sosyal medyadan destek verdi.

FULİN’DEN ŞOKE EDEN TWEETLER!

Fakat Fulin’in Akalın’dan geçmişte hiç hoşlanmadığı ve onun hakkında ağır tweetler attığı ortaya çıktı.

“DEMET AKALIN’I GÖRÜNCE KUSASIM GELİYOR!”

Üstelik bu tweet’lerden şarkıcının 4 yıl önce attığı “Demet Akalın’ı görünce her yerinden kusasım geliyor. Cidden midemi bulandırıyor. Otur kus” şeklinde olanı  ve “Emrah müziğine Demet’le haksızlık yaptığını umarım bir gün anlar” şeklinde yorumlar içerenleri yenilir yutulur cinsten değildi...

Konuyla ilgili Fulin, “Kesinlikle o tweetleri ben atmadım. Ben Demet Akalın’ı çok seviyorum. Fulinnet ismini twitter’da 2014’ten beri kullanıyorum” dedi.

ALEYNA TİLKİ 36 GÖRÜNÜMLÜ 16 YAŞINDA!

Öte yandan Fulin, 31 olan yaşını 25 olarak söylediği iddiasıyla ilgili de “Asıl Aleyna Tilki’nin yaşına bakılsın, 16 yaşında ama 36 görünümlü 16” dedi.

 

İKİ KADIN ARASINDA PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..