HANDE YENER’İN BEKLENEN KULÜBÜ NİHAYET AÇILDI!..

HANDE YENER’İN BEKLENEN KULÜBÜ NİHAYET AÇILDI!.. 24 Şubat 2017 - 16:24 | Güncelleme:

Hande Yener'in beklenen kulübü açıldı.

Albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra Bodrum’da açtığı kulüp ve beachlerle ticaret hayatına da giren Hande Yener, uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğü mekanının açılışını Arnavutköy’de yaptı. Açılışa Cengiz Kurtoğlu ve Serkan Kaya gibi isimler de geldi. Verdiği kilolarla çok konuşulan usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, artık bu haberlerden sıkıldığını söyledi. Son dönemin dikkat çeken sesi Serkan Kaya’da Hande Yener’e destek için geldi. Sevilen sanatçı Serkan Kaya, “ Pop dünyasının Çılgın Kız’ı Hande Yener. Onu tebrik ediyorum” dedi.

SİYAH TAÇLI HANDE YENER

Gecenin ilerleyen saatlerinde Hande Yener geldi. Açılışa sevgilisi Ümit Cem Şenol’la gelen Yener, siyah tacı, siyah cadı eldivenleri ve gökkuşağı renkli elbisesiyle dikkat çekti. Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyleyen ünlü popçu, “ Bu tarihi bina da açılan kulübümün her detayıyla Cem ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hande Yener’in kolyesinde bulunan ‘C’, Cem Şenol’un kolyesinde ise ‘H’ harfi detayları dikkat çekti. Hande Yener, Demet Akalın’la ilgili soruları da yanıtsız bıraktı.