TELEVİZYON KANALINDA YER BULAMAYAN YOUTUBE’A BEL BAĞLADI!..

TELEVİZYON KANALINDA YER BULAMAYAN YOUTUBE’A BEL BAĞLADI!.. 8 Mayıs 2017 - 19:45 | Güncelleme:

Son günlerde televizyon kanallarında yer edinemeyen ünlü isimler; sevenlerinden ayrı kalmaya mı dayanamıyor yoksa geri planda olmayı mı kabullenemiyor?

Her güzel şeyin elbet bir sonu vardır. Her yükselişin bir inişi bir duraklama evresi sizce yok mudur? Peki ya neden bu hırs, ego savaşı, sürekli bencillik?

BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!..

Son günlerde dikkatimi çeken bir olay Çağla Şikel’de gözüme çarptı. Bir zamanlar podyumlarda fırtınalar estiren Çağla Şikel ekranlara transfer olmuş. Klipler, diziler derken bayrağı alıp yürümüştü. Partneri Alişan’la birlikte sabah şekerleri olarak her sabah ekranlardan evlerimize konuk oluyorlardı. Doğrusu işlerini başarılı da yapıyorlardı. Fakat zaman geçtikçe izleyici Çağla ve Alişan tatlı didişmelerine, Alişan’ın tekrara düşen esprilerine doydu ve beklenen son sözleşmeli oldukları kanal programlarını bitirdi. Ama bizimkiler durur mu ısrarla yapmalılardı ve programlarına 360 TV’yle anlaşarak devam ettiler… Fakat olmadı 3- 4 ay sonra orada da programları bitirildi. Alişan çeşitli reklamlar (Çıkan evlilik haberleri) yaparak gündemde kalmaya, ekranlara geri dönmeye çalışırken, Şikel ‘’ekranda hiçbir kanalda yer alamıyorsam kendi kanalımı youtube üzerinden kurup orada seyircimle buluşurum’’ dedi ve şaşaalı bir açılış töreniyle basına duyurdu. Çeşitli yerlerde haberi çıktı vs. Kendi adıyla kurduğu youtube kanalında modadan, sağlığa, anne çocuk ilişkisine, tariflere pek çok şeye değiniyor lakin baktığımda abone sayısını gördükçe nereden nereye diyorum. Sen Çağla Şikel’sin!. Evet bir dönem ekranlarda var oldun kaymağını yedin, izleyici seni sevdi, izledi. Ama şimdi nedir bu; var olmalıyım, yapmalıyım, görünmeliyim hırsı…

Tescilli güzellerimizden olan Defne Samyeli haber spikeri olarak karşımıza çıkmıştı. Uzun yıllar haber spikerliği yapan Samyeli ekranlara ara vermek zorunda kalmıştı. Daha sonra birkaç dizi deneyimiyle karşımıza çıkan Samyeli’nin bu işleri de uzun soluklu olmamıştı. Ekranlarda yer bulamayan güzel spiker internet üzerinden  kendi kanalını açarak sevenleriyle buluşmaya başlayan isimlerden.

Didem Soydan, Zeynep Demirel, Buse Terim’de youtube kanalı olan başka isimlerden…

Ünlü isimlerin bin bir hevesle açtıkları bu kanalları beklenen ilgiyi görmeyince ne yapacaklar? Vaz mı geçecekler? Ya da işleri büyütüp kendilerine ekip kurup yayıncılık hayatlarına internetten mi devam edecekler?  Her şeyi zaman gösterecek. Değişmeyen tek gerçek ise herkesin bir dönemi olduğu.


DERYA ASLAN

dryaslann@gmail.com