NOUMA’LI VE TOPALOĞLU’LU DİDİ REKLAMI KAHKAHAYA BOĞDU!

NOUMA’LI VE TOPALOĞLU’LU DİDİ REKLAMI KAHKAHAYA BOĞDU! 24 Mayıs 2017 - 17:09 | Güncelleme:

Pascal Nouma ve Mustafa Topaloğlu’nun oynadığı Didi reklamı büyük ses getirecek…

Çaykur son yıllarda müthiş ivme kazanan Türkiye’nin en büyük markalarından biri…

Son yıllarda imajını çok iyi bir noktaya taşıyan çıtasını devamlı yükselten bir marka olan Çaykur, Pascal Nouma’lı ve Mustafa Topaloğlu’lu son reklam filminde halkın büyük ilgisini çekti.

Didi’nin yeni reklam kampanyasıyla birlikte uzaydan gelen ve tüm yurtta etkisi hissedilecek soğuk hava dalgası, tüm galaksiyi de etkisi altına alacak. “Galaksinin en soğuk çayı” sloganıyla hazırlanan, Pascal Nouma’nın ve Mustafa Topaloğlu’nun rol aldığı filmler bol kahkaha vaad ediyor.

Pascal Nouma ve Mustafa Topaloğlu’nun sohbetlerine tanıklık edeceğimiz filmlerde, ikilinin birbirlerine yaptıkları şakalar yaz sıcaklarında izleyenleri epey bir serinletecek.
Çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiği filmler, ikilinin enerjisini, samimiyetini ve zekasını da ekranlara yansıtmakta oldukça başarılı. 3 günde tamamlanan çekimlerde, ellerinden Didi’yi bir an bile düşürmeyen ikilinin, çekimler esnasında kaç Didi içtiği ise tam olarak bilinmiyor.

Ramazan ve bayram dönemleri de dahil olmak üzere, bu yaz ekranları renklendirecek reklam filmlerini ise Can Ulkay yönetti. Dünyaca ünlü bir sporcuya, bir galaksi starının eşlik ettiği reklam kampanyasıyla Didi, iletişimdeki sıradışı yaklaşımını bir adım daha öteye taşıyor. Büyük Türkiye’nin büyük soğuk çayıyken, sınırlarını iyice genişletip  “Galaksinin en soğuk çayı” oluyor. Bu esnada da, yine yaza damgasını vuracak ve çok konuşulacak bir işe imza atmayı başarıyor.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ