UÇANKUŞ ULAŞTI! MURAT BOZ VE ASLI ENVER HALA GÖRÜŞÜYOR!...
UÇANKUŞ ULAŞTI! MURAT BOZ VE ASLI ENVER HALA GÖRÜŞÜYOR!...

UÇANKUŞ ULAŞTI! MURAT BOZ VE ASLI ENVER HALA GÖRÜŞÜYOR!... 2 Haziran 2017 - 19:50 | Güncelleme:

Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrıldıktan sonra görüştükleri ortaya çıktı. İkilinin Suadiye’de bir kafede güvenlik kamerasına takılan görüntüleri ayyuka çıktı.

1.5 yıllık ilişkilerini yaklaşık 1 ay önce noktalayan Murat Boz ve Aslı Enver’in hala görüştükleri ortaya çıktı. İkili geçtiğimiz günlerde Suadiye’de bir kafenin kasasında ödeme yaparken güvenlik kameralarına takıldı.

AYRILSAK DA BERABERİZ

Bir süredir ayrılık iddialarıyla gündeme gelmelerine rağmen net bir açıklamada bulunmayan Murat Boz ve Aslı Enver ikilisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Uzun süre konuşmayan Murat Boz sessizlik orucunu Antalya’da bir konser sırasında verdiği röportajla bozmuş, ayrılığın 1 ay önce yaşandığını belirtmişti. 

Dün gece görüntülenen Ünlü popçuyla ‘Kardeşim Benim’ filminde yakınlaşan Aslı Enver de basın mensuplarının ayrılık sorusunu yanıtsız bırakmadı. Şu sıralar İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Aslı Enver "Biz ayrıldık. Aramızda kavga dövüş yok. Yaşanan olaydan önce ayrıldık. Moralim iyi." dedi.

GÖRÜNTÜLER DOĞRU  GÖRÜŞÜYORLAR

İkilinin görüştüğünü belgeleyen güvenlik kamerası görüntüsünün ardından başka fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı;bunun üzerine Ucankus.com gerçek bilgilere ulaştı. Alınan bilgiye göre ikili arkadaş olarak görüşmeye devam ediyor.

BU GERÇEK İLK OLARAK İKİ KADIN ARASINDA PROGRAMINDA ORTAYA ÇIKTI

ikilinin hala birbirlerini takip etmesi ve fotoğrafları silmemesi üzerine Uçankuş TV’nin fenomen programı İki Kadın Arasında'da Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’ın yaptığı yorumlar ikilinin hala görüştüğü yönündeydi.Çiftin birbirlerine sık sık şarkılarla gönderme yaptığını iddia eden program sunucuları çiftin yakın zamanda da barışacağını iddia etmişti. Gelişmeler neticesinde de anlaşıldı ki ikili hala görüşüyor. Bakalım çift yakın bir zamanda barışacak mı? Onu da yine zaman gösterecek.