MALKOKÇOĞLU SİNİRLENDİ!.. “DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU” FİLMİNİN KAYSERİ GALASINDA CÜNEYT ARKIN NEDEN HAYRANLARINA İMZA DAĞITMADI?

MALKOKÇOĞLU SİNİRLENDİ!.. “DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU” FİLMİNİN KAYSERİ GALASINDA CÜNEYT ARKIN NEDEN HAYRANLARINA İMZA DAĞITMADI? 17 Aralık 2006 - 00:17 | Güncelleme:

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, filminin başrol oyuncularından Cüneyt Arkın, filmin galasını izlemek için geldiği Kayseri'de de gerginliğini sürdürdü. Arkın, kameranın ışığını yakan muhabirlere kızdı, hayranlarına imza vermedi. Kendisinden habersiz basına haber veren sinema yetkililerine de tepki gösterdi.

 

Kayseri Park Alışveriş Merkezi Cinebonus Sinemaları'nda ‘Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu’ filminin galası yapıldı. Filmin başrol oyuncularından Cüneyt Arkın da filmi izlemek için Kayseri'ye geldi. Sinema salonuna girmeden önce hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Arkın, sevenlerine aynı ilgiyi göstermedi. Önce, kameranın ışığını yakan basın mensuplarına, ‘Söndürün şunu’ diye tepki gösteren ünlü oyuncu, imza isteyen hayranlarının isteklerini de geri çevirdi.

Salon yetkililerinin basın mensuplarının röportaj yapmak için beklediğini söylenmesi üzerine de “Bana haber vermeden böyle şey olur mu? Önce haber vereceksiniz, randevu alacaksınız” diye çıkıştı.