KEŞKE HER AYRILIK MUSTAFA-EMİNA SANDAL AYRILIĞI GİBİ OLSA!..

KEŞKE HER AYRILIK MUSTAFA-EMİNA SANDAL AYRILIĞI GİBİ OLSA!.. 25 Aralık 2017 - 19:38 | Güncelleme:

9 yıl önce büyük bir aşkla dünyaevine giren ve bu aşkın meyvesi olarak iki erkek çocukları olan Mustafa-Emina Sandal çifti bir ayrılık kararı aldı biliyorsunuz ki... Yıllardır evlilikleriyle örnek olmayı başaran ikili, ayrılırken bile aralarındaki aşkı, sevgiyi ve saygıyı o kadar iyi koruyor ki “Keşke her ayrılık böyle olsa” dedirtiyor insana.

Ünlü popçu Mustafa Sandal, 9 yıl önce milli basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi Emina Türkcan ile dünyaevine girmiş bu evlilikten Yavuz ve Yaman adında iki erkek çocukları doğmuştu.

Ünlü çift 9 yıl boyunca parmakla gösterilen bir evlilik yaşadı. Şimdilerde sarsıntıya uğrayan evliliklerinde bir karar verme sürecine girdiler.  Hal böyle olunca 9 yıl boyunca mutlu aile tablosuyla gördüğümüz bu çiftin ayrılık kararı magazin dünyasını da bir hayli üzdü.  Ancak böyle bir kararda bile birbirlerine karşı o kadar sevgi dolu, o kadar saygılılar ki ayrılıkları “aşk” kokuyor adeta...

Yanlış anlaşılmasın!.. Kimse ayrılmak, boşanmak için bir ilişkiye başlamaz!.. Ancak zaman dediğimiz şey bireyleri bir yola sürükler ve fikirler değişebilir. Boşanma sürecinde olduklarını duyuran çift yaptıkları paylaşımlarla hala birbirlerini çok sevdiklerini ancak aynı çatı altında artık yaşayamadıklarını o kadar güzel ifade etti ki, kafada soru işareti bırakan hiçbirşey kalmadı.

Daha dün birlikte spor yapan Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın bu süreci çok doğru yönettiğini düşünüyorum. Ve bugün Mustafa Sandal’ın yaptığı instagram açıklaması da işte bu anlattıklarımın bir özeti diyebilirim.

Nitekim bir çok ünlü ismin boşanırken yaptığı açıklamalara, arkadan atıp tutmalarına o kadar şahit olduk ki bu ayrılık kararının arkasında çiftin birbirine bu kadar sahip çıkması beni hayran bıraktı.

Sözlerimi Mustafa Sandal’ın son yaptığı paylaşımla bitirsem yeridir sanırım.

“Aşkın ve iyi kalplilerin hep kazanması ve korunması dileklerimle...”

 

Hazan Kutsal

hazankutsal@gmail.com