“ARIM BALIM PETEĞİM”İN CANLI YAYININI TİKİLER BASTI!... HAFTA İÇİ HER SABAH SHOW TV’DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞAN PETEK DİNÇÖZ, BUGÜNKÜ PROGRAM KONUĞU BURAK KUT’A ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTI Kİ? VE PROGRAMIN DİĞER KONUĞU OYUNCU PELİN KÖRMÜKÇÜ EROL KÖSE’YE NASIL BİR ÇAĞRIDA BULUNDU? İŞTE DETAYLAR !...

“ARIM BALIM PETEĞİM”İN CANLI YAYININI TİKİLER BASTI!... HAFTA İÇİ HER SABAH SHOW TV’DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞAN PETEK DİNÇÖZ, BUGÜNKÜ PROGRAM KONUĞU BURAK KUT’A ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTI Kİ? VE PROGRAMIN DİĞER KONUĞU OYUNCU PELİN KÖRMÜKÇÜ EROL KÖSE’YE NASIL BİR ÇAĞRIDA BULUNDU? İŞTE DETAYLAR !... 7 Eylül 2007 - 14:48 | Güncelleme:

Petek Dinçöz’ün bugünkü program konukları “Tiki” şarkısıyla fırtına gibi esen Burak Kut ile oyuncu Pelin Körmükçü’ydü...   

 

Dinçöz, Burak Kut’a sürpriz yaparak stüdyo konuklarından bir çifti makyaj odasına yollayarak yarım saat içinde bu çiften son model bir tiki yarattı.

 

 

Canlı yayın sırasında stüdyoyu basan tikiler sanatçılarla birlikte dans ettikten sonra tiki olmanın özelliklerini ve felsefesini anlattılar.

 

 

PELİN KÖRMÜKÇÜ, CANLI YAYINDA EROL KÖSE’YE SESLENDİ

 

Petek Dinçöz’ün teklifini kıramayarak mikrofonu eline alan oyuncu Pelin Körmükçü, seslendirdiği şarkılarla hayli başarılı bir performans gösterdi. Program sırasında ünlü yapımcı Erol Köse’ye seslenen Pelin Körmükçü, albüm yapmak istediğini açıkladı.

 

 

 

 

BURAK KUT “MURAT BOZ’UN PİGMELİĞİNİ BİLİRİM”  

Murat Boz’un pop şarkıcılar için yaptığı “pigme” benzetmesine yorum getiren Burak Kut, “Ben Murat’ın pigme zamanlarını bilirim. Henüz çömez çağlarında. Çok efendi ve saygılı bir çocuktur. Ben başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

 

PETEK DİNÇÖZ CÜCE KONUĞUNUN KARŞISINDA YERE OTURARAK PROGRAM YAPTI  

95 cm’lik Ömer adlı özürlü konuğuna canlı yayında kısmet arayan ünlü assolist Petek Dinçöz, konuğuna daha yakın olabilmek için yere oturup Ömer’le uzun uzun sohbet edip şarkılar söyledi.