"FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIYORUM AMA NAZARDAN KORKUYORUM..."

"FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIYORUM AMA NAZARDAN KORKUYORUM..." 13 Mart 2018 - 11:33 | Güncelleme:

Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran, Dubai tatilinde yakın arkadaşı editör Petek Kırboğa ile konuştu. Başaran’ın, “Fotoğraf paylaşıyorum ama nazardan korkuyorum” dediği ortaya çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bekarlığa veda partisine giden Başaran Holding veliahttı Mina Başaran ve 7 arkadaşı, jetin düşmesiyle hayatını kaybetti.

İş insanı Murat Gezer ile 14 Nisan’da dünya evine girecek olan Mina Başaran Dubai tatilinde cemiyetin ünlü dergisi ALEM’den editör Petek Kırboğa ile telefonda konuştu.

Petek Kırboğa, Mina Başaran’ı ve son konuşmalarını şu sözlerle anlattı:

"Mina, cemiyetin en çok sevilen genç kızlarından biriydi. Mütevazı tavrı ve içtenliğiyle tanıdığı tüm insanların kalbine dokunuyordu. Zarif duruşu ve kibarlığıyla çok sevdiğim Minacığım, gerçekleştirdiğimiz son çekimde gideceği Dubai tatil planını anlattı. Gelinliğini seçmek için Paris’e gitti. Sonrasında ise 7 yakın arkadaşıyla Dubai’ye geçti. Birkaç gün önce telefonda konuştuk. Sosyal medyada Dubai tatilinin fotoğraflarını paylaşırken nazar değeceğinden korktuğunu söylemişti. ‘Bu yıl çok yakın arkadaş grubumuzdan üç kişi evleniyor, onun sevincini yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizin yanında olmak istiyoruz’ sözleriyle yakın arkadaşlarına olan düşkünlüğünü de anlatmıştı.