DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR, SPOR TUTKUNLARINA EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR, SPOR TUTKUNLARINA EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI 8 Mayıs 2018 - 12:15 | Güncelleme:

Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından hayata geçirilen spor ve eğlence dolu spor festivali Sweat Fest, spor tutkunlarına benzersiz bir festival yaşattı.

Sweat Fest 2018, dopdolu bir program ile spor tutkunlarını bir araya getirdi.

Bütün spor alanlarını bir arada topladıklarını ifade eden ev sahibi Melis Abacıoğlu, festivali şu sözlerle anlattı:

“Harika bir gün, şu anda burada 5 bine yakın insan var. Hep birlikte herkes spor yapıyor. 2 yaşında katılımcı da var, 70 yaşında katılımcı da var. Farklı spor alanlarımız bulunuyor ve bu alanlarda çok iddialı kapışmalar oluyor. Federasyonun işlettiği bir voleybol alanımız var. Gün boyunca turnuvalar oluyor orada. Basket alanımız var üçe üç acayip kapışmalar oluyor. Bir de ana sahnemiz var. Orada da çok ünlü harika eğitmenler hepimizi hop oturtup, hop kaldırıyorlar”

Festival için aylardır hazırlandıklarını söyleyen Elif Boyner ise: “Ekim’deki festivalden iki ay sonra hadi bunu da yapalım dedik. Aralık’tan beri çalışıyoruz. Hatta günümüzün 15 saatini çalışmaya ayırdık.” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyon’u Sweat Fest’e, Vestel sponsorluğunda voleybol pisti kurarak festivale katılanlara coşkulu turnuvalar yaşattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren, festivalle ilgili şu sözleri söyledi:

“Oldukça ilgi gören bir organizasyon… Katılım sayısı çok fazla. Bu alanda Vestel’in sponsorluğunda plaj voleybolu organizasyonu yapılıyor. Mini bir halk turnuvası düzenlendi.”

Festival için LC Waikiki ekibi de özenle ve heyecanla hazırlananlardan!

Deniz Aktürk, “Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Biz LC Waikiki ekibi olarak çok kısa sürede organize olduk. İşimiz gereği hızlı moda aynı zamanda hızlı hareket kaslarını da geliştiriyor. Gençler için spor çok faydalı. Sağlıklı yaşam artık herkesin önem verdiği bir konu haline geldi. Bizde ailelerin ve sağlıklı yaşamın yanındayız.” dedi.