ÜNLÜ SUNUCUNUN  İNTİHAR SEBEBİ İHANET Mİ?..

ÜNLÜ SUNUCUNUN İNTİHAR SEBEBİ İHANET Mİ?.. 12 Haziran 2018 - 15:16 | Güncelleme:

Dünyaca ünlü TV sunucusu ve şef Anthony Bourdain'in Fransa'da bir otel odasında ölü bulunması sadece ailesini değil dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını da üzüntüye boğmuştu.

61 yaşındaki Bourdain'in intihar ettiği anlaşılınca da gözler ünlü şefin özel hayatına çevrilmişti.

İddialara göre Bourdain'i kendi canına kıymaya götüren en önemli ayrıntı nişanlısı olan 42 yaşındaki İtalyan oyuncu Asia Argento'nun kendisine ihanetiydi. Argento'nun 28 yaşındaki Fransız gazeteci Hugo Clement ile yakınlaşmasının üstelik öpüşürken paparazziler tarafından görüntülenmiş olmasının Bourdain'i intihara sürüklediği ileri sürüldü.

Anthony Bourdain'in 8 Haziran'da Fransa'nın Colmar kentindeki bir otel odasında ölü bulunmasının ardından Asia Argento yayınladığı sosyal medya mesajında ünlü şefin ailesine baş sağlığı dileklerini göndermiş ve "Hem onların hem de benim özel hayatıma saygı gösterilmesini bekliyorum" demişti.

İşte tüm bu gelişmelerin ardından Asia Argento ile Fransız gazeteci Hugo Clement'ın Roma'da çekilen sarmaş dolaş pozları ortaya çıktı. Paparazziler tarafından 2 ve 3 Haziran'da çekildiği belirtilen fotoğraflarda Argento ile Clement birbirlerine sarılmış halde ya da el ele görülüyor.