YENİ POPSTAR CEM YENEL’DEN “AŞK BU BİTER Mİ?”

YENİ POPSTAR CEM YENEL’DEN “AŞK BU BİTER Mİ?” 14 Eylül 2018 - 19:01 | Güncelleme:

Cem Yenel ilk single çalışması olan “AŞK BU BİTER Mİ” ile Volga Tamöz Prodüktörlüğünde, Yazz Müzik etiketiyle 14 Eylül Çarşamba günü NetD youtube kanalı ve tüm dijital platformlarda.

Pop müziğine yeni bir soluk geldi.

Yeni çıkan şarkıcılardan adını iddialı olarak duyuran Cem Yenel başarılı bir şarkıya imza attı.

Pop müziğin yeni harika çocuğu…

“Aşk Biter Mi” isimli şarkının sözleri Murat Güneş’e, müziği ve düzenlemesi ünlü müzik adamı Volga Tamöz’e ait.

Single kapak fotoğrafları ve şarkının klibi Nihat Odabaşı imzası taşımakta.

Klip Cem Yenel’in günlük yaşantısından konu alınarak, şuan okumakta olduğu Boğaziçi Üniversitesi’nde sınıf arkadaşları eşliğinde çekildi.

3 YAŞINDAYKEN FARK EDİLDİ

29 Temmuz 1996 yılında İstanbul'da doğan Cem Yenel’in müziğe olan yatkınlığı daha 3 yaşındayken,  anaokulunda müzik hocasının piyanoda çaldığı bir müziği doğru notalarla oyuncak piyano ile çalması ile fark edildi.

Daha sonra aldığı eğitimler sonucunda profesyonel olarak, 8 yaşında piyano çalmaya başladı.

Bilfen Koleji’nde müzik hocasının ses rengin ve güçlü yorumcu kişiliğini fark etmesi ile okul orkestrasının solisti olurken Üsküdar Amerikan lisesinde okurken de lise konserlerine devam etti.

Ünlü şan eğitmeni Gül Sabar ile çalışan Cem Yenel, eğitimine Boğaziçi Üniversitesi’nde sosyoloji-ekonomi çift anadal öğrencisi olarak devam ediyor. Okuduğu okulların orkestra solisti olma geleneğini bozmayarak Boğaziçi Üniversitesi Orkestrası BÜMK Orkestra solisti olarak devam etdiyor.

22 yaşında 20’nin üzerinde bestesi bulunan Cem’in en büyük hayali Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil eden Dünya çapında bir sanatçı olmak.

Cem Yenel’in Marka Danışmanlığı Selim Akar tarafından yapılıyor.