TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZ ADAYI MÜGE IŞIK OLDU!

TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZ ADAYI MÜGE IŞIK OLDU! 8 Ekim 2018 - 21:36 | Güncelleme:

Bir Yıldız Aranıyor Yarışması’nda performansıyla birinciliğe layık görülen Müge Işık, Almanya’da Türkiye’yi temsil edecek.

Genç ve yetenekli müzisyenleri desteklemeyi hedefleyen “Project: Aloft Star Europe 2018” yarışmasının Türkiye finali geçtiğimiz günlerde İstanbul Bebek’te gerçekleştirildi.

Müjde Uzman, Deniz Sipahi, Zeynep Koçak, Tolga Akyıldız, Ferhan Talib (iconjane), şarkıcı Cabbar ve Survivor yarışmacılarından Hasan Yalnızoğlu gibi ünlü isimlerin de katıldığı yarı final gecesi finalistlerin canlı performanslarıyla birlikte müzik şölenine dönüştü.

Yarı finalde, yarışmacılar Aida Dursunova, Tuğrul Bektaş ve Müge Işık performanslarıyla gecenin misafirlerini kendilerine hayran bıraktı.

Marriott International’ın müzikseverlere ve müzisyenlere hitap eden markası Aloft Hotels’in Universal Music Group & Brands (UMG&B) ile birlikte gerçekleştirdiği sanatçı keşif yarışmasının yarı final birincisi, büyüleyici sesiyle Müge Işık oldu. 

Müge Işık, sesiyle olduğu kadar enstrüman çalma yeteneğiyle de jüriyi etkiledi ve yarı final gecesine solo keman performansıyla damga vurdu. Müge Işık yarışmada kendi bestesi olan iki farklı şarkıyı Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdi. Amy Winehouse’un ‘Back To Black’ şarkısını da seslendiren Işık, performansıyla kendisini dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. 

Yıllardır müzikle ilgilenen ve geleceğe dair hayaller kuran genç kız Türkiye’nin yeni yıldız adayı oldu ve Almanya’daki finalde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

“Project: Aloft Star Europe 2018” finalisti Müge Işık, Kasım ayında Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenecek finalde Türkiye’yi temsil edecek.

Işık, ‘September Song’ ve ‘Perfect Strangers’ gibi hit şarkılarıyla tanınan ‘Sanatçı Elçisi’ JP Cooper ve uzmanlardan oluşan jürinin önünde performanslarını sergileyecek.