MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE… 25 Ekim 2018 - 18:38 | Güncelleme:

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

İşte programdan satır başları:

Berkay’dan gözdağı! Şarkıcı Berkay, sosyal medyadan açıklama yaptı. Berkay’ın, Arda Turan’ın bebeğinin doğduğu gün yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Ömür Gedik’ten Canan Karatay’a ağır sözler! Ömür Gedik, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay hakkında “Canan Karatay yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam biri. Tahıl beyinli dediği veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence.” Dedi.

Uçankuş TV’ye konuşan Cem Özer’in eşi Pınar Dura: Tepki veriyor! Film çekimleri sırasında bacağı kırılan ve sonrasında tedavi altına alındığı hastanede komaya giren Cem Özer'in eşi Pınar Dura Özer, usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili Uçankuş TV’ye bilgi verdi.

Arda Turan’ın eşi doğum için hastanede! Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan, son kontrol için Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye gitti.

Mustafa Sandal Ceren Hindistan iddialarına ne yanıt verdi? Mustafa Sandal ile Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Önceki akşam Tarabya’da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Mustafa Sandal, aşk iddialarına ne yanıt verdi?

İdil Fırat hamile mi, değil mi? Mert Fırat ve İdil Fırat çifti önceki akşam bir müzikal çıkışı önemli açıklamalarda bulundu.

Ahu Yağtu ile Seçkin Özdemir arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Etiler sokaklarında sürpriz ikili. Ahu Yağtu ile Seçkin Özdemir kafaları karıştırdı.