TOSIC'İN EŞİ  JELENA  KARLEUSA’DAN  YENİ SKANDAL!

TOSIC'İN EŞİ JELENA KARLEUSA’DAN YENİ SKANDAL! 19 Ocak 2019 - 14:26 | Güncelleme:

Tosic’in Jelena Karleusa’dan yeni skandal. Jelena Karleusa aşk yaşadığı Vranjes'i çocuklarına doktor olarak tanıttı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'in karısı Jelena Karleusa'nın başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü fotoğrafları Sırp basınında manşetlere çıkmıştı.

Informer dergisinin haberine göre Jelena Karleusa, Vranjes'i Tosic'le yaşadığı eve getirdi ve çocuklarına da doktor olarak tanıttı. Derginin ulaştığı detaylara göre; Jelena kocası Tosic'in Çin'de imzalayacağı büyük sözleşmenin ardından Vranjes'e boşanma sözü verdiği iddia edildi.

EVLİLİK BİTTİ GİBİ

Tosic, Guanco Fuli ZÇ takımıyla bonuslar dâhil 14 milyon euro'luk anlaşma imzalamıştı. Habere göre Vranjes'e "Anlaşmadan sonra seninle evleneceğim" sözü veren Jelena'nın bu iddialara ne cevap vereceği ise merak konusu...

Informer dergisi, "Bu evliliğin artık sürmesi imkânsız gibi. Tosic de gerçekleri biliyor ama ayrılık kararı için beklemede" iddiasında bulundu. Ancak Tosic bu iddiayı yalanladı ve Jelana ile "Mutluyum" pozu paylaştı.

VRANJES BÜTÜN HESAPLARINI KAPATTI

Bosna Hersekli futbolcu Vranjes, Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyiyor. Skandal nedeniyle sosyal medya hesaplarını kapatan Vranjes,'e taraftarlar da tepki gösterdi.