NECATİ ŞAŞMAZ “GİZLİLİK” KARARI DA ALAMADI!..

NECATİ ŞAŞMAZ “GİZLİLİK” KARARI DA ALAMADI!.. 3 Şubat 2019 - 10:31 | Güncelleme:

Yılların tecrübeli oyuncusu Necati Şaşmaz, bu tecrübesini özel hayatında gösteremeyince, çok zor bir duruma düştü. Önemli projelere adım atmak üzere olan Şaşmaz’ı belli ki çok zor günler bekliyor. Böyle bir ortamda herhangi bir işe başlaması da çok zor. Sessiz sedasız boşanmak varken, eşiyle olaylarını medyaya dökmeyi tercih eden, boşanma içeriklerin duyuran Necati Şaşmaz, kendini bir anda magazin basının bir numaralı gündem maddesi olarak buluverdi.

Yılın boşanma hikayesi olacak gibi…

Sessiz sedasız boşanacakken, boşanma detaylarını kamuoyuna duyuran Necati Şaşmaz, doğal olarak magazin basınının bir numaralı gündem maddesi oluverdi.

Genellikle bu davalarda, gündem olmak isteyen avukatlar basının istediği “malzemeyi” ortaya çıkarır, sonra da müvekkillerini bu durumdan kurtarmaya çalışırlar!..

Necati Şaşmaz da işte şimdi böyle bir durumda…

Manşetlere çıktıktan sonra şimdi de yayın yasağı istedi ama alamadı.

Mahkemenin “sadece” dava ile ilgili dilekçeler ile belgelerin tedbiren yayınlanmamasına karar verdiği, gizlilik kararını ise vermediği ve bu durumu ön inceleme duruşmasına kadar bıraktığı öğrenildi.

(Zaten medya bu haberleri yaparken, genellikle belgeleri birebir yayınlamıyor)

Bu durumda şu anda hiçbir iş yapmadığı için gündemde de olamayan Necati Şaşmaz, bir anda Sıla-Ahmet Kural olaylarının da üstüne çıkıp, gündemin zirvesini kapmayı başardı.

Boşanmak istediği eşi Nagehan Şaşmaz’ın da Necati Şaşmaz gibi ünlü olmamasına karşın, tüm gücüyle bu mücadelenin içinde olacağı da ileri sürülüyor.

Boşanmak için eşinden 10 milyon isteyen, bunu duyuran ama sonuç olarak krizi iyi yönetemeyen Necati Şaşmaz’ın, gelişmeler böyle devam ederse, özellikle kadınlar tarafından büyük tepki görebileceği, sonuçta uzun bir süre inzivaya çekilebileceği iddia ediliyor.