ANOREKSİYA  HASTALIĞINA  YAKALANMIŞTI,  O ŞİMDİ  BAMBAŞKA BİRİ!

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANMIŞTI, O ŞİMDİ BAMBAŞKA BİRİ! 11 Mart 2019 - 11:37 | Güncelleme:

Küçük bir parça çikolata genç kızı hayata döndürdü. Anoreksiya hastalığına yakalanan Annie Windley, şimdi bambaşka biri.

Annie Windley, 5 yıl boyunca sadece bir dilim kızarmış ekmek ve reçelle beslendi ve hayatını aşılması zor bir duruma soktu.

Diyeti abartan Windley, anoreksiya hastalığına yakalandı. O zaman 15 yaşında olan genç kız, aldığı kalorileri hesaplamaya başladı. Gün geçtikçe yeme alışkanlığını en aza indirgemeye başladı. İnanması zor ama Annie, 28 kiloya kadar düştü.

21 yaşındaki genç kadın 5 kez ölümün pençesine düştü ve hastanede tedavi edilerek kurtarıldı. Annie bir keresinde, çığlıklar attığını, başını duvarlara vurduğunu ve yemeklerin yanından hızla uzaklaştığını, yemek görmeye dayanamadığını söylüyor.

Genç kızın bu hastalıktan kurtulması ise tamamen bir mucize. Windley’nin canı bir gün çikolata çekti ve o yediği çikolata genç kızı hayat döndürdü.

Çikolata çok hoşuna gidince Annie, zamanla normal öğünlere dönmeye başladı. Yediği yemeklerden keyif almaya başlayan genç kadının, artık yemekle bir problemi kalmadı.