PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK? 16 Mart 2019 - 22:51 | Güncelleme:

Pazar günü Marmara bölgesi parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Yurdun diğer bölgelerinde hava durumu ise şöyle olacak;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Ankara ve Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Sivas, Niğde, Yozgat ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Hakkari çevreleri ile Şırnak’ın doğusu ve Van’ın güney kesimlerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara ve Ege’de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.


İSTANBUL 9°C, 15°C

İZMİR 9°C, 21°C

ANKARA 0°C, 10°C

ADANA 8°C, 18°C

ZONGULDAK 7°C, 11°C

TRABZON 6°C, 11°C

KARS -5°C, 4°C

DİYARBAKIR 4°C, 14°C

GAZİANTEP 4°C, 13°C

 

METEOROLOJİ UYARDI!

Hakkari çevreleri ile Şırnak’ın doğu, Van’ın güney kesimlerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden, meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.