CUMHUR İTTİFAKI’NIN İLK ORTAK MİTİNGİ!

CUMHUR İTTİFAKI’NIN İLK ORTAK MİTİNGİ! 17 Mart 2019 - 16:02 | Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimleri için düzenlenen ilk ortak mitinginde buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları;

“BİZ BU İTTİFAKI 411 EL KAOSA KALKTI DİYENLER GİBİ DEĞİL..."

Dikkat edin bizimki bir Cumhur ittifakıdır. Sayın Devlet Bahçeli ile ilk ortak mitingimizi buraya çok önem verdiğimiz için İzmir'de yapıyoruz. Biz bu ittifakı 411 el kaosa kalktı diyenler gibi değil, darbecilerle mücadele ederken sokaklarda kurduk. İnşaAllah bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer.

"İZMİR BUNA LAYIK DEĞİL"

Birileri çıkmış terör örgütünün desteği ile bu şehirde kendisine yol açmaya çalışıyor. İşte gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya hiçbir fayda gelmez. Şu körfezin kokusu işte... Senelerdir çözdüler mi? İzmir'e bu mu layık ya? Soruyorum size. Bakın biz gelmeden önce Haliç de böyleydi. Şimdi balık da yaşıyor, yüzüyor da insanlar.

31 MART EN GÜZEL CEVAP OLACAK

Bunlara en güzel cevap nedir? İzmir'de kaybettirmektir. 31 Mart'ta en güzel cevabı vermeye var mıyız? İmamoğlu da bilecek ki diyor, Ankara'da Mansur bilecek ki Kürtlerin oyunu almadan seçim alamazlar diyor. Laflara bak ya. Bu sayın Bahçeli'nin de söylediği gibi bir beka mücadelesinin adıdır. Biz bu mücadeleyi kazanacağız inşaAllah.

"TUNÇ SOYER ADAYLIK İCAZETİNİ İZMİR'DEN DEĞİL KANDİL'DEN ALMIŞTIR"

(Tunç Soyer) Bu aday CHP'nin değil, Kılıçdaroğlu'nun adayıdır. Adaylık icazetini İzmir'den değil Kandil'den almıştır.

CHP'nin Buca adayını son anda değiştirmesinin sebebi de Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e sadece rant anlayışıyla yaklaşıyor olmasıdır.

İzmir'de büyükşehir adayımız, ilçe adaylarımız belli. Milletimizden gizlediğimiz, sakladığımız hiçbir şey yok. Söyleyeceklerimizi kuş diliyle, suflörler aracılığıyla değil açıkça ifade ediyoruz. Buna karşılık öteki tarafta neyin ne olduğu belli değil.

 

CHP'de Çiğli'de Bayraklı'da birçok yerde bölücü terör kontenjanından adaylar var. Bu seçimde kendi adıyla değil CHP adıyla yarışıyorlar. Aynı şekilde adı İYİ, kendi karışık partinin büyükşehir ve ilçelerin birkaçı dışında adayı var mı? Yok. Çünkü onlar da kendileri için değil CHP ve bölücü örgütün güdümündeki parti için çalışıyorlar.

"MASKELİ BALOYA NE GEREK VAR?"

Bu maskeli baloya ne gerek var? Biz açıkça mertçe milletimize nasıl bir birliktelik içinde olduğumuzu söyledik. Milletimizden gizlediğimiz hiçbir şey yok. Kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan millete hayır gelir mi?

"TOPUNUZ GELİN... HER YANIN KELEŞ OLSA NE OLUR SENİN?"

Ne diyor? "1 Temmuz'a kadar terör yasasını kaldırmazsanız savaş kapınızda" diyor. Ya sizin her tarafınız savaş olsa ne yazar? Topunuz gelin topunuz! Sırtını YPG'ye dayamış. Biz de sırtımızı İzmir'li kardeşlerimize ve Allah'a dayadık. Sırtımızı milletimize dayadık. Neymiş keleşleri bize döndüreceklermiş. Her yanın keleş olsa ne olur senin?