ERKEKLERİN DE VAZGEÇİLMEZ TASARIMLARI BU YIL STORKS'TAN!

ERKEKLERİN DE VAZGEÇİLMEZ TASARIMLARI BU YIL STORKS'TAN! 24 Mart 2019 - 13:43 | Güncelleme:

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan ve Türkiye’nin ilk ve tek uluslar arası nitelikli mücevher ihtisas fuarı Istanbul Jewelry Show - Mart 2019 son gününde de yoğun ilgi görüyor. Kadın ve erkekler için dikkat çeken tasarımların olduğu standlardan biri de Storks oldu. Storks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Kocabaş da UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Kuyumculuk sektörünün kısa ve uzun vadeli ihtiyaçlarını 20 yıldan uzun süredir karşılayan Türk Ekonomi Bankası sponsorluğundaki fuarda altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarıdeğerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine - ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma ürün gruplarının bulunduğu 1.250’nin üzerinde yerli ve yabancı mücevher firma ile marka yer aldı.

2019 MÜCEVHER MODASI ISTANBUL JEWELRY SHOW’DA!Dünyada fason üretim döngüsünden kurtularak özgün tasarım ürünleriyle adından söz ettiren Türkiye Mücevher Sektörü, 2019 mücevher modasına dair trend tasarım ve koleksiyonlarını özel gösterileriyle dünya mücevher alıcılarının beğenisine sunuyor.

KADINLAR KADAR ERKEKLERİN DE VAZGEÇİLMEZ TASARIMLARI BU YIL STORKS’TAN!

Kadın ve erkekler için dikkat çeken tasarımların olduğu standlardan biri de Storks oldu. Storks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Kocabaş da UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Kocabaş, “Fuara çok ciddi hazırlandık. Çeşitli tasarımlar hazırlayıp fuara yetiştirdik ve ortaya çok güzel tasarımlar çıktı. Hem erkek hem de kadınların ilgisi bir hayli yoğun özellikle de erkeklerin… Sadece Storks’a özel ve kişiye özel tasarımlarımız ilgi görüyor.” dedi.