INSTAGRAM  KULLANICILARINI  KIZDIRACAK  ÖZELLİK!

INSTAGRAM KULLANICILARINI KIZDIRACAK ÖZELLİK! 19 Nisan 2019 - 09:48 | Güncelleme:

Bu haberi Instagram kullanıcılarını çok kızdıracak! Popüler sosyal medya platformu Instagram’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliği olay oldu.

Beğeni sayısı krizi! Gönderilerdeki beğeni sayısı anlamsızlaştırılıyor. Instagram, ilk yayınlandığı dönemde olduğu gibi fotoğrafların paylaşılıp, anıların biriktirildiği bir platformdan ziyade artık kullanıcıların öne çıkmak için türlü stratejiler uyguladığı, fenomen odaklı bir yapıya evrilmiş durumda.

Hal böyle olunca kullanıcılar için paylaştıkları içeriklerden çok takipçi ve beğeni sayısı önemli oluyor. Etkileşim artırmak için türlü taktikleri bulunan platformun içinde elde edilen beğeni ve takipçi sayısı bir noktadan sonra kullanıcı için prestije dönüşüyor.

Ancak platform yeni bir özellik denemeye hazırlanıyor. Bu özellik ise işte tüm o beğeni sayısını diğer kullanıcılardan gizliyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.