MÜGE ANLI’DA ORTAYA ATILAN YENİ İDDİA HERKESİ ŞOKE ETTİ

MÜGE ANLI’DA ORTAYA ATILAN YENİ İDDİA HERKESİ ŞOKE ETTİ 22 Mayıs 2019 - 21:46 | Güncelleme:

ATV'de canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin bebekle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Amcasının tacizine uğradığı öne sürülen küçük Ecrin'i babaannesinin öldürdüğü öne sürülüyor.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeğin hala izine ulaşılamadı. Her gün yeni iddiaların gündeme geldiği canlı yayında en önemli şüpheli Ecrin bebeğe tecavüz edip öldürdüğü düşünülen üvey amca Özkan Kurnaz'dı. Ancak ortaya atılan yeni iddialar şüpheleri babaanne Hacer hanımın üzerinde yoğunlaştırdı.  

Dün ailenin zehirlenerek ölen köpekleri olayın boyutunu değiştirdi. İddialara göre Sevcan'ın kayın validesi Hacer hanım daha önce aileden 10 yaşındaki bir kızı zehirlemişti. Aynı şeyi küçük Ecrin'e de yapmış olabileceği söyleniyor. Hacer hanım ise bu iddiaları kabul etmedi ve iftira olduğunu söyledi.

Diğer bir iddia ise anne Sevcan hanım ile ilgili. Sevcan hanım Ecrin bebek kaybolduktan 40 dakika sonra markette rahat bir şekilde alış-veriş yapması Ecrin bebeğinin nerede olduğunu bildiğini düşündürdü. Bu noktada Sevcan'ın Ecrin'i öz babasına vermiş olabileceği ihtimali var.

Ne olduysa o evde oldu!

Bugün canlı yayına bağlanan aile üyelerinden Selim ise şunları anlattı:

"Deniz Kurnaz 5 ay Vezirköprü'de durdu. Bu 5 ayda kayıp olmadı da şimdi neden kayboldu çocuk. Yani ne olduysa o çocuğa o evde oldu. Hacer yengem felan hepsi yalan konuşuyor kuyruğu sıkıştı kime iftira atacağını bilmiyor."