NİŞANLISI ‘ÇOK ŞİŞMANSIN’ DEYİP TERK ETTİ, SON HALİNİ GÖRÜNCE...

NİŞANLISI ‘ÇOK ŞİŞMANSIN’ DEYİP TERK ETTİ, SON HALİNİ GÖRÜNCE... 25 Mayıs 2019 - 13:00 | Güncelleme:

Fazla kiloları nedeniyle nişanlısı tarafından terk edilen Kübra Birinci, mide küçültme ameliyatıyla 1 yılda 44 kilo vererek, 94 kilodan 50 kiloya düştü. Ameliyatı tek çıkış yolu olarak gördüğünü söyleyen genç kadın, “Hiçbir zaman kilolarımı problem ettiğini söylemedi ama bunu hissediyordum. Yeni halimi görünce çok şaşırdı. Geri dönmek istedi ama biten bir şeye yeniden başlamanın mantığı yoktu” dedi.

Tüp mide ameliyatıyla hayatı değişen 34 yaşındaki pazarlama uzmanı Kübra Birinci, 1 yılda 44 kilo verdi. Kısa sürede hızla kilo alıp bütün uğraşlarına rağmen veremediğini ve ameliyatı tek çıkış yolu olarak gördüğünü vurgulayan Birinci, “Hayatımın ikinci baharını yaşıyorum, iyi ki ameliyat olmuşum, korkulacak bir operasyon değil” diye konuştu.

Alışveriş yapmanın korkulu rüyası olduğunu belirten Birinci, “Kiloluydum ama kendime bakmaya özen gösteriyordum, kıyafetler konusunda sıkıntı çekiyordum. Mağazadaki kabine 20 kıyafetle girip belki 1 tanesini alabiliyordum. Alışveriş yapmak benim için korkulu rüyaydı, hiç sevmiyordum, mutsuz oluyordum” ifadelerini kullandı.

İnanılmaz bir değişim yaşadığını söyleyen Birinci “Kiloluyken hayatımda tabi ki biri vardı. Özel hayatımda yaşadığım sıkıntılar da beni psikolojik olarak çok etkilediği için ameliyatı tek çıkış yolu olarak gördüm. Hayatımda kişi hiçbir zaman kilolarımı problem ettiğini söylemedi ama ben kadın olarak bunu hissediyordum. Yeni halimi gördü, çok şaşırdı. Çünkü bendeki inanılmaz bir değişim. Yenilendim, duruşum, bakışım değişti. Dönmek istedi ama biten bir şeye yeniden başlamanın mantığı yok. O yüzden öyle kapanması gerekiyordu” diye konuştu.