TV8 VE KANAL D'YE YENİ YÜZLER!

TV8 VE KANAL D'YE YENİ YÜZLER! 14 Kasım 2019 - 15:12 | Güncelleme:

Yapımcı Oğulcan Tanrıyar'a ait OCT Medya, 2019-2020 yayın döneminde yeni yüzleriyle sağlık programlarına devam ediyor.

Yenilenen içerik ve sunucuları ile beraber Kanal D - Hayat Sağlıklı Güzel ve TV8 – 8'de Sağlık programları ile hafta içi her gün doktorlar ve alanında uzman konuklarını seyirciyle buluşturuyor.

TV8 ekranlarında oyuncu Ümit Erdim ve  uzman estetisyen Aylin Çetinkaya’nın sunduğu 8'de Sağlık  programı, Kanal D ekranlarında da sunucu/ manken Nefise Karatay ve Dr. Mevlüt Dağ’ın sunuculuğunu yaptığı Hayat Sağlıklı Güzel programı hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanıyor.

OCT Medya alanında uzman konukların yer aldığı 8'de Sağlık ve Hayat Sağlıklı Güzel programlarıyla, sağlık, estetik, beslenme, spor ve birçok konuda toplumun ihtiyaç duyduğu bilgilerin paylaşılmasına aracılık etmeye devam ediyor.

Yapımcı Oğulcan Tanrıyar programlarla ilgili, “iki programımız da aynı saatte aralarında tatlı bir rekabet var. Bir gün biri diğer gün biri öne geçebiliyor… Programa katılan doktorların TV performansları birinci etken oluyor. Biz de her gelen uzmanımıza kendi tavırlarına uygun olarak bazı taktikler veriyoruz seyirciyi çekmelerini sağlıyoruz...” dedi.