OĞLUNA GETİRİLEN KIZA TECAVÜZ ETTİ!

OĞLUNA GETİRİLEN KIZA TECAVÜZ ETTİ! 18 Kasım 2019 - 15:18 | Güncelleme:

Müge Anlı canlı yayınında Kemal Büyükdeniz'in katili hakkında oğlu Yusuf'tan beklenen itiraf geldi.

Kemal Büyükdeniz 15 Ağustos Perşembe günü silahla vurularak öldürüldü. Kemal Büyükdeniz'in cesedi, evine 20 dakika uzaklığındaki, Armutkırı Mevkinde akşam 6 sıralarında bir çoban tarafından bulundu. Büyükdeniz'in cansız bedenini bulan kişi, o alanda beyaz renkli şüpheli bir araç gördüğünü söyledi.

Müge Anlı canlı yayınına çıkan Büyükdeniz'in oğlu hakkında çarpıcı bir detay ortaya çıktı! Diğer yandan Müge Anlı canlı yayınına katılan komşu Hüseyin Kasnakçı ile Büyükdeniz ailesi arasında arsa yüzünden husumet olduğu ortaya çıktı.

Anlı, Hüseyin Bey'in olaya getirdiği boyutu ve iddiaları şu sözler ile aktardı: Yusuf'a bir kız getiriyorlardı fakat babası o kıza tecavüz ettiği için o nedenle de babasını öldürmüş olabilir.

Büyükdeniz'in oğlu Yusuf, "Ben babamın katilini biliyorum. Ama söylersem benim de başım belaya girer, ortalık karışır" demişti.

Merhum Kemal Büyükdeniz'in oğlu Yusuf Büyükdeniz, babasının katilini komşusu Hüseyin Kasnakçı olarak düşündüğünü itiraf etti.

Yusuf Büyükdeniz, Kemal Bey ile Hüseyin Kasnakçı arasında arsa meselesi yüzünden bir akşam tartışma çıktığını ileri sürdü. İddialara göre; Kemal Bey arsanın bir kısmını satmak istedi ancak komşu Hüseyin Bey karşı çıktı. Bunun üzerine Hüseyin Bey tarlanın çevrilmeyen yerine ev yapmak isteyince Kemal Bey itiraf etti. Taraflar uzlaşamayınca tartışma büyüdü.

Kemal Bey, "Eğer oraya ev yapmak istiyorsan bana para vereceksin yolu kullanmak için" deyince tartışma iyice büyüdü.