ŞİŞME KADINLA EVLENİYOR!

ŞİŞME KADINLA EVLENİYOR! 10 Aralık 2019 - 13:49 | Güncelleme:

Kazakistanlı vücut geliştirme sporcusu Yuri Tolochko'nun aşkı herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Hayatın her alanına aşkım dediği Margo ile katılan sporcu son olarak onunla evleneceğini açıkladı. Şaşkınlık yaratan ise Margo'nun şişme kadın olması...

Yuri Tolochko Kazakistan'da yaşayan bir vücut geliştirme sporcusu. Onu popüler kılan ise aldığı başarılardan çok yaşadığı ilginç aşk hikayesi Tolochko son olarak şişme kadın Margo ile evleneceğini duyurdu.

Margo'ya, daha büyük bir görünüme kavuşması için estetik ameliyat da yaptıran Yuri Tolochko, evlilik kararının oldukça ciddi olduğunu ifade etti.

Rusya'da bir televizyon programına kız arkadaşı Margo ile konuk olan Yuri Tolochko, izleyicileri şaşkına çeviren açıklamalar yaptı.

 Margo'ya, "Seni üzmeyeceğim, doğru zamanda anlayacaksın" diyen Yuri Tolochko'nun ilişkisine dair detaylar dikkat çekti.

Kazakistan medyasında yer alan haberlerde Yuri Tolochko'nun Margo ile 8 aydır ilişkisi bulunduğu ve sosyal medya hesaplarında kız arkadaşı ile yaşadığı romantik anlara ait paylaşımlar yaptığı bilgisi verildi.

Kız arkadaşı ile zaman zaman anlaşmazlıklar da yaşadığını söyleyen Yuri Tolochko, yine de Margo ile evlenmeyi planladığını ifade etti.

Kız arkadaşının dış görünümü sebebiyle çekinceleri olduğuna inanan Yuri Tolochko bu sebeple Margo'ya estetik ameliyat yaptırdığını söyledi.

Margo ile ilişkisini kamuoyuna duyurduğu ilk dönemde dünyanın dört bir yanından çok sayıda eleştiriye maruz kaldığını ifade eden Yuri Tolochko, estetik ameliyat kararının bir sebebinin de bu eleştiriler olduğunu ifade etti.

Margo'nun estetik ameliyatla oldukça değiştiğini söyleyen Yuri Tolochko, söz konusu operasyonun gerçek doktorlar tarafından gerçek bir klinikte yapıldığını öne sürdü.

Yuri TolochkoInstagram hesabı bulunan Margo'ya Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da bir barda iş bile buldu. Kız arkadaşının kendi başına hareket edemediğini belirten Yuri Tolochko, Margo'ya yürümesi için yardımcı olduğunu söyledi.

Yuri Tolochko, yemek yapmayı bilmeyen Margo'nun Gürcü mutfağına bayıldığını ve en sevdiği yemeğin Gürcü mantısı Hıngel olduğunu ileri sürdü.

Yuri Tolochko, Margo'nun nazik bir kişiliğe sahip olduğunu ifade etse de kız arkadaşının zaman zaman küfrettiğini de söyledi.

Yuri Tolochko ve Margo'nun tanışma hikayesi de aşk serüvenleri kadar ilginç.

Yuri Tolochko, barda tanıştığını söylediği kız arkadaşının o sırada bir erkek tarafından şiddete maruz kaldığını, Margo'ya sahip çıktığını ve o günden bu yana ayrılmaz bir ikili olduklarını anlattı. Yuri Tolochko, kız arkadaşı Margo ile ne zaman evleneceğine dair herhangi bir bilgi vermedi. Yuri Tolochko, kız arkadaşı Margo ile olan fotoğraflarını ve spor yaptığı anlara dair görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıyor.