DEFNE SAMYELİ MUSTAFA SANDAL'I AFFETMEDİ!

DEFNE SAMYELİ MUSTAFA SANDAL'I AFFETMEDİ! 21 Ocak 2020 - 15:27 | Güncelleme:

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasındaki polemik iyice alevlendi. Samyeli, kitabının yeni baskısında kendisiyle ilgili satırları çıkartmaya karar veren Sandal ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Magazin gündemi Defne Samyeli ve Mustafa Sandal tartışmasıyla çalkalanıyor.

Sandal “Beni Ağlatma” kitabında Defne Samyeli’yle gözlerden uzak yaşadığı ilişkiyi anlatmıştı ve Samyeli de konuyla ilgili “26 yılda 4 kez gördüm” diyerek dava açacağını duyurmuştu.

Samyeli önceki akşam, kitabının yeni baskılarında kendisiyle ilgili satırları çıkartmaya karar veren Mustafa Sandal ile ilgili sorulan sorulara yanıt verdi.

Sandal'a hala sinirli olan Samyeli, "Doğru bir adım olmuş ama ben yine de davayı açacağım. Ben bu konuda net bir açıklama beklemiştim. Beklediğim tarzda ve netlikte bir açıklama gelmedi. Davayı açmamamı gerektirecek bir açıklama gelmediğinden bunun bir duruş olduğunu düşünüyorum. Kadınların isminin bu şekilde kullanılabilmesi son derece yanlış. Kimileri bu durumda benim gibi davranmaz, umursamayabilirler. Ben ciddi bir insanım. Bu gibi konularda durduğum yer belli. Ben bunları çok hafife alan birisi değilim." diye konuştu.