YUNANİSTAN'A GELİN GİTTİ! ÜNLÜ OYUNCUNUN SON HALİ ŞAŞIRTTI!

YUNANİSTAN'A GELİN GİTTİ! ÜNLÜ OYUNCUNUN SON HALİ ŞAŞIRTTI! 11 Şubat 2020 - 21:42 | Güncelleme:

Türkiye'nin en sevilen komedi dizilerinden Cennet Mahallesi'ne, Ethem'in kızı Helga olarak dahil olan Selin Altay, evlendi ve Yunanistan'a gelin gitti. Sarışın haliyle hatırladığınız Helga'nın son haline bakın...

Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Helga rolüyle kalplerde taht kuran Selin Altay, ünlülerin katıldığı bir davette ortaya çıktı. 'I-Kız' adlı tiyatro oyununda yapay zekaya sahip bir robotu canlandıran Altay, Yunanistan'a gelin gittiğini açıkladı.


Rolüyle özdeşleşen sarı saçlarıyla hatırladığımız güzel oyuncu, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.


'Eşim Türkiye'yi çok seviyor'


Gazeteci Edmon Bekyan ile mutlu bir evliliği olduğunu ifade eden güzel oyuncu, "Evlilik kararı aldığımızda ailem tarafından hiçbir yadırgama olmadı. Zaten evlenmeden önce de eşimi ailem tanıyor ve çok seviliyordu. İki gönül bir olduktan sonra her milletle anlaşılır. Önemli olan niyet. Zaten Yunanistan'la kültürel farklılıklarımız pek yok, iç içeyiz. Yunan oyuncu Yorgos Seitaridis ile evlenince dinini değiştiren Tuğçe Kazaz'ı hatırlattığımızda Altay, "Benim dinimi değiştirme düşüncem hiç olmadı. Dinimi asla değiştirmem. Zaten kimsenin bir şeyi değiştirmesine gerek yok. Herkes birbirini tanıdığı gibi sevip, sayabilir. O Tuğçe Kazaz'ın kişisel tercihi. Ona söyleyecek bir şeyim yok" diyerek cevap verdi. Tiyatro oyununda yapay zekaya sahip bir robotu canlandıran Altay, yapay zekanın insanlığın sonunu getirebileceği endişesi taşımadığını söyledi. Eşim de Türkiye'yi çok seviyor" dedi. Ekranlara uzun zamandır ara veren Altay, Yunanca öğrendiğini ve eşiyle birlikte Yunanistan'da bir restoran açma planları olduğunu söyledi.