YANINA HIZLA BİR ERKEK YAKLAŞTI VE…

YANINA HIZLA BİR ERKEK YAKLAŞTI VE… 16 Şubat 2020 - 21:09 | Güncelleme:

İngiltere'de gece kulübüne gelenler kan donduran bir olaya şahit oldu. Cheyenne Mottishaw isimli genç kadın,eğlence mekanının önünde kavga çıkaran bir erkek tarafından saldırıya uğradı.

Saldırgan tarafından şişeyle yüzüne vurulan genç kadının ağzı parçalandı, dişleri tamamen kırıldı. İngiltere'nin Sheffield kentindeki bir gece kulübünde akşam saat 21.24. Pazar akşamı eğlenmek isteyenler, Honeycomb adlı gece kulübünü tıklım tıklım doldurdu. Ancak bu kalabalık, daha sonra dehşete düşüren bir olayla karşılaştı.Gece kulübünün önünü gösteren 21 Nisan 2019 tarihli kayıt, bir kavga sahnesini kayda aldı. Mekandan çıkarılan bir erkek, kısa süre sonra elinde bir şişeyle geri döndü.Saldırgan erkek, elindeki büyük şişeyi gece kulübünün önünde arkadaşlarıyla bekleyen 23 yaşındaki Cheyenne Mottishaw'ın yüzüne vurdu.Yüzü parçalanan kadın anında yere düştü, yanındaki arkadaşları Cheyenne Mottishaw'ın öldüğünü düşündü.

Kanlar içinde kalan talihsiz kadın, arkadaşları tarafından taksiyle hastaneye götürüldü. Genç kadın, "Tek hatırladığım bir taksiden indiğim ve sonra hastanede uyandım" diyor.


Dayanılmaz bir acı duyarken, ağzını kapatamayan Mottishaw hemen ameliyata alındı. Dişlerinin neredeyse tamamına yakınını kaybeden Mottishaw ameliyatın ardından günlerce şırıngayla beslendi.

Mottishaw dişleri kırıldığı için ağzını enfeksiyonlardan koruması gerekiyordu, altı hafta boyunca maske taktı. Fizyolojik yaraları iyileşse de, olayın psikolojik travması geçmedi. İngiliz polisi, güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan saldırganı halen bulabilmiş değil. Saldırıya tanıklık edenlerin polise bilgi vermesi isteniyor