AYLİN COŞKUN HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI!

AYLİN COŞKUN HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI! 5 Mayıs 2020 - 12:02 | Güncelleme:

Şarkıcı Aylin Coşkun, İş insanı Tevfik Cantemur tarafından ortaya atılan iddiaları yalanladı. Gözyaşları içinde konuşan Coşkun, "Yalancı şahitlerle ve konularla ilgili suç duyurusunda bulunduk" dedi.

İş insanı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’u mallarını yağmalamakla suçlamıştı. Coşkun ise işadamını ortaklık için verdiği 17.5 milyon doları geri ödememekle suçlamıştı. Şarkıcı Aylin Coşkun hakkında çıkan iddialar ile ilgili avukatı ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi.

Açıklamada gözyaşlarını tutamaya Aylin Coşkun, iş insanı Tevfik Cantemur tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Açıklamada iddiaları kesin bir dille yalanlayan ünlü şarkıcı, konunun yargıya intikal ettiğini belirterek, “Ben bir iş kadınıyım, işverenim. Çalışanlarım ve ortaklarım var, yatırımlarım var. Herkesin bu parayı nereden buldu sorusunu cevabını da devlete veririm. Bahsedilen rakamlar benim için de büyük paralar” dedi.

Şu an yapılan bir kadına şiddettir diyen Coşkun, “Beni dövselerdi canım bu kadar yanmayacaktı. Her gün basın ile tehdit edildim. Güçlü durdum ve ağzımı açmadım. Bugün bana yapılanın devlet hesabını soracak. Ben hiçbir şey yapmadım. Hepinizi Allah’a havale ediyorum” dedi. Öte yandan Coşkun, şahitlerle ve konularla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.