BAVULUN İÇİNDEN ÇIKANLAR KORKUTTU

BAVULUN İÇİNDEN ÇIKANLAR KORKUTTU 22 Haziran 2020 - 15:26 | Güncelleme:

Dünya şoke eden bu olayı konuşuyor... ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle kentinde, bir grup genç sahildeki kayalıklarda sahipsiz bir bavul buldu. Bavulu açtıklarında ise hayatlarının şokunu yaşadılar...

Akıllara durdunluk veren olay, ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle kentinde meydana geldi. Bir grup genç sahildeki kayalıklarda sahipsiz bir bavul buldu. Bavulu açtıklarında ise hayatlarının şokunu yaşadılar...

TikTok kullanıcıları, Washington eyaletindeki bir kıyıya vurmuş olan bavul bulup bunu sosyal medyada paylaştılar.

Cumartesi günü gerçekleşen olayda, gençler bavulu açtıkları anları kameraya kaydederek TikTok adlı video paylaşım platformunda paylaştı.

Bavulun içinde insan kalıntıları keşfettiklerini söyleyen gençler, bu anları TikTok'ta paylaştı. Dehşete düşen gençlerin paylaşımı, polis ekiplerini de alarma geçirdi.

Seattle Polisi konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, iki bavul bulunduğunu ve içinden insan parçaları çıktığını duyurdu.

İlk çantayı buldukları anda yetkililere haber verdiğini söyleyen gençler, Cumartesi günü Duwamish Head'deki şoke edici olayın görüntülerini yayınladılar.

İlk çantayı buldukları anda yetkililere haber verdiğini söyleyen gençler, Cumartesi günü Duwamish Head'deki şoke edici olayın görüntülerini yayınladılar.

"Bu siyah valizi bulduk. Bavulun içinde belki de para olabileceğine dair şaka yapıyorduk… Ancak koku bunaltıcıydı."

Olayı video çeken kişinin "Bavulu aç! Çok kötü kokuyor!" dediği duyulurken, bavulun içine doldurulmuş siyah torbanın içerisinde kötü şeyler olabileceğini fark etmeden önce gülüyorlar.

Bir sonraki karede ise gençlerden birinin polisi ve ambulansı arayarak bulundukları yere çağırdıkları görülüyor.

Olay yerine gelen yetkililer, kalıntıların bir insana ait olduğunu belirledikten sonra kimlik belirleme çalışmalarına başlandı.