18 İLE 60 YAŞ ARASINDAKİ HERKESİ KAPSIYOR!

18 İLE 60 YAŞ ARASINDAKİ HERKESİ KAPSIYOR! 28 Haziran 2020 - 11:26 | Güncelleme:

Geleceğini teminat altına almak, gelebilecek risklere karşı kendini ve sevdiklerini korumak isteyen kişiler hayat sigortası yaptırıyorlar.

Hayat sigortası, sadece kişinin ölümünü kapsamıyor. Sigortanın ana teminatı kişinin vefatı olsa da, farklı ürünleri kapsayan ek teminatlar da sigortaya eklenebiliyor. Hayat sigortasının şartlarını öğrenip, buna göre sigortanızı yaptırabilirsiniz. Hayat sigortası şartları nelerdir, kimler bu sigortadan yararlanır, sizler için derledik.

Hayat sigortası genel anlamda, kişinin ölümünden sonra ailesinin maddi zorluklar altında kalmaması için yaptırılan bir sigortadır. Kişinin ölümü dışında, daimi sakatlık veya kritik hastalık durumlarını da içeren hayat sigortaları bulunuyor. Bu ek teminatları da yaptırarak, hastalık ve sakatlıkta da hem kendinizi hem de ailenizi ekonomik güvenceye almış oluyorsunuz. Teminat türüne göre, bazı ürünlerde sağlıklı olma koşulu arandığını da unutmayınız.

Hayat sigortası nedir?

Kişinin yaşamını kaybetmesi durumunda, birinci derecede yakınlarının, daimi sakatlık veya kritik hastalık durumunda da hem kendisinin hem de ailesinin yaşam standartlarını ekonomik açıdan koruyan ve güvence altına alan sigorta yöntemine Hayat Sigortası deniliyor.