ATHENA GÖKHAN: ARIZAM YOK DİYEN EN BÜYÜK ARIZADIR

ATHENA GÖKHAN: ARIZAM YOK DİYEN EN BÜYÜK ARIZADIR 12 Ağustos 2020 - 08:27 | Güncelleme:

Athena Gökhan, son günlerde artış gösteren kadına şiddetle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ozan Güven hakkında yaptığı “Ozan Güven yalnız değildir” paylaşımıyla da kafaları karıştıran Gökhan Özoğuz, konuyla ilgili konuştu.

Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler’de UçanKuş TV kameralarına yakalandı.

Son günlerin kanayan yarası kadına şiddet konusuyla ilgili konuşan Özoğuz, “Her insan sevdiği kişiyle çok ciddi problemler yaşar, yaşamıyorum diyen yalan söylüyordur ama şiddet eğilimi kabul edilemez tatsız ve zor bir durum" dedi.

Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları sonrası twitter hesabından “Ozan Güven yalnız değildir” paylaşımında bulunan Özoğuz, çok kişiden tepki almıştı. Yanlış anlaşıldığını söyleyen ünlü şarkıcı, “Ozan’ın içinde bulunduğu durumun bir ele alınış şekli var. Mahkeme devam ediyor ve konuşmak istemiyorlar. Şiddet korkunç bir durum. Karşılıklı olarak birbirlerine bir şeyler söylüyorlar ve hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Zor… Bu nasıl biter? Ortaya ciddi cezalar konulursa bunlar kesilebilir…” dedi.

Her insanın sevdiği kişiyle problem yaşadığı açıklamasını hatırlatıp kendi hayatında böyle bir şey oldu mu diye soran muhabire Özoğuz "Herkesin arızaları var arızam yok diyen adam en büyük arızalıdır herkes tartışma yaşar ne kadar çok seversen o kadar tartışma yükselir bu hep olan bir şey" dedi.

-Muhabir: Onur Üçkarışoğlu

-Kameraman: Tolga Bozduman