SİMGE SAĞIN'DAN EVLİLİK ÇIKIŞI!

SİMGE SAĞIN'DAN EVLİLİK ÇIKIŞI! 26 Ağustos 2020 - 10:32 | Güncelleme:

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, Çeşme sokaklarında görüntülendi. Çok konuşulan ilk Harbiye konserinden gizemli sevgilisine, karavan tatilinden sevenlerini bekleyen sürprizlere dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tatilini son 10 yıldır karavanda geçiren Simge Sağın, sosyal medya paylaşımlarıyla çok sayıda beğeni almıştı.

Yaptığı tatille ilgili konuşan Sağım, “Karavan çok büyük bir keyif. Çocukluktan beri yaptığım bir aktivite. Rahmetli babam bize bunu öğretti, önce çadırla başladık sonra karavan aldı. En son ben kendime bir karavan aldım. Eski püskü bir karavan ama keyfi çok başka. Hem izolesin, hem kafanı dinliyorsun, hem istediğin saatte istediğin şeyi yapabiliyorsun otel kafasında çok farklı. Herkese tavsiye ederim” dedi.

İlişkisi hakkında da konuşan Simge Sağın, “Her şey yolunda. Çok iyi arkadaşız biz. Çocuk gibi eğleniyoruz. Doğru insanı bulmak zaman alıyor. İnşallah doğru insandır. Çok karakterli, çok düzgün birisi. Bu ilişki de çok rahat ettim” dedi.

Evlilik soruları karşısında ise ünlü şarkıcı, “Şu anda işimize gücümüze odaklanmış durumdayız. Daha çok şey yapmak istiyorum. Benim hayatımda öncelik bunlar değil… Evliliğe biraz uzak bakıyorum…” dedi.