HAMDİ KILIÇ KORKUNÇ HALDE BULUNDU!

HAMDİ KILIÇ KORKUNÇ HALDE BULUNDU! 15 Ocak 2021 - 13:10 | Güncelleme:

Müge Anlı, ailesinin günlerdir haber alamadığı Hamdi Kılıç ile ilgili acı gerçeği canlı yayında son dakika açıkladı.

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, kayıplar ve cinayetler aydınlatılmaya devam ediyor Programın bugün ekranlara gelen son bölümünde, 52 gündür kayıp olan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç olayının perdesi aralandı. 70 yaşındaki Hamdi Kılıç'ın ailesi, Müge Anlı'ya katılarak babalarının günlerdir kayıp olduğunu söylemişti. Yaşlı adamı bulmak için harekete geçen Müge Anlı ve ekibi, Kılıç'la ilgili son gelişmeleri günlerdir canlı yayında aktarıyordu. Öyle ki, 24 Kasım 2020 tarihinden beri kayıp olan Hamdi Kılıç'ın 70 yaşında olduğu ve hanımını kaybettikten sonra Sakine Akdeniz adında bir kadınla yaşadığı ve tüm parasını bu kadına hesabına geçirdiği iddia edilmişti.

Müge Anlı, programın bugün yayınlanan bölümünde Hamdi Kılıç ile acı gerçeği aktardı. 70 yaşındaki Kılıç'ın cesedinin 52 gün sonra ağaçta asılı olarak bulunduğu öğrenildi.

Kılıç'ın cesedinin bulunduğu yer ise akıllarda birden çok soru işaretlerine neden oldu.

70 yaşındaki Hamdi Kılıç'ın cesedi, son olarak görüldüğü genç sevgilisinin evinin yakınlarında bulundu. Hamdi Kılıç'ın cesedinin bulunduğu yer ile kaybolduğu ev arasında ise sadece 289 metre mesafe olduğu tespit edildi.

Jandarma ekipleri kadavra köpeği Pelit ile arama çalışmaları başlatmıştı. Havadan ve karadan devam eden arama çalışmalarında çiftlik evi ve çevresi didik didik aranmıştı.

Hamdi Kılıç'ı arama çalışmaları Urla'da devam ederken telefonundan alınan son sinyalin yaşadığı eve 4 km uzaklıkta olduğu ortaya çıkmıştı.