ÜNLÜ SPORCUNUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

ÜNLÜ SPORCUNUN SAĞLIK DURUMU NASIL? 24 Şubat 2021 - 17:54 | Güncelleme:

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un dün geçirdiği trafik kazası, gündemde bomba etkisi yarattı. Woods'un geçirdiği kaza sonrasında acilen uzun bir ameliyata alınmasıyla beraber, sporseverler gözünü hastaneden gelecek açıklamaya dikti. 45 yaşındaki golf efsanesinin sağlık durumunu merak edenlerin yüreklerine su serpecek açıklama geldi!

ABD'li golf efsanesi Tiger Woods, dün Kaliforniya'da büyük bir trafik kazası geçirdi.

45 yaşındaki golf efsanesi, Salı günü saat 7 sularında ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles kenti yakınlarındaki Rancho Palos Verdes'te geçirdiği korkunç trafik kazasıyla dünyanın gündemine oturmuştu.

Trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan ve acilen ameliyata alınan Woods, oldukça zorlu bir ameliyat geçirdi. Yapılan ameliyatta ünlü golfçünün bacağını stabilize etmek için bir çubuk, vida ve pim takılması gerektiği bildirildi. Dünyaca ünlü golfçünün hayranları ve sporseverler, Woods'un durumuna dair yapılacak açıklamayı merakla bekliyordu. Beklenen açıklama, bu öğlen saatlerinde Kaliforniya'daki Harbor-UCLA Tıp Merkezi'ndeki doktorlardan geldi.

Tiger Woods'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, ünlü golf sporcusunun durumunun iyi olduğu ve hastane odasında iyileşme sürecinin başladığı ifade edildi.

ABD'li sporcuya kaza sonrasında sağ ayak ve bileğinden cerrahi ameliyat yapıldığı açıklandı. Yetkililer Salı günü, Woods'un bilincinin açık olduğunu ancak ciddi bacak yaralanmalarına maruz kaldığını söyledi. Ayrıca açıklamada, kaza sonrasında sporseverlerin gösterdiği yoğun ilgi ve geçmiş olsun mesajları için de teşekkür edildi. Başka aracın karışmadığı kaza ile ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi. Kaza mahallindeki hasarı gören Los Angeles Şerifi Alex Villanueva, Woods'un hayatta olmasının "bir mucizeden başka bir şey olmadığını" söyledi.