ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ 26 Haziran 2021 - 18:38 | Güncelleme:

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul'da Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6459 oy toplayarak bir dönem daha başkan seçildi.

Fenerbahçe'deki tek adaylı seçimde Ali Koç, kullanılan 6682 oyun 6459 tanesini alarak yeniden başkan seçildi. Öte yandan Fenerbahçe tarihinde ilk kez tek adaylı bir seçimde 6682 kongre üyesi oy kullandı ve bir rekora imza atıldı. Seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra Koç yaptığı açıklamada, "Fenerbahçeliler zor günlerde vereceği mesajları çok iyi bilir. Bu genel kurulda da o mesajları çok iyi verdiniz" ifadelerini kullandı.

6459 OY TOPLADI

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak seçime girdi. Seçimde 6682 kongre üyesinin oy kullandığı açıklandı. Oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi, Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6459 oyla yeniden başkan oldu.

"BAŞKANIMIZ ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ"

Fenerbahçe, seçim sonucunun netleşmesinden sonra yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkanımız Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkanlığa seçildi" ifadelerine yer verdi.