DEV YILAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ!

DEV YILAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ! 21 Ekim 2021 - 17:50 | Güncelleme:

Vinç ile yağmur ormanlarında yakalanan devasa yılan sosyal medyanın gündemine oturdu. Canavar olarak sınıflandırılan bu yılan, o kadar büyük ki vinç bile zorlanarak bu yılanı kaldırıyor

Karayipler’de bir ada ülkesi olarak bilinen Dominika’da çekilen yılan görüntüleri 79 milyonun üzerinde izlenme aldı. Korkunç görüntülerde devasa boyutlara ulaşmış olan yılan yağmur ormanlarında bulunuyor.

BAŞKA YILAN VİDEOLARI DA PAYLAŞTI

Canlı olarak bulunan bu yılan orada yaşayan insanlara saldırmaması adına bölgeden uzaklaştırılmak istendi. TikTok’ta ‘fakrulazwa’ olarak bilinen kişi başka yılan videolarını da hesabı üzerinden paylaştı.

Vahşi doğanın korkunç yönünü gözler önüne seren bu hesapta, başka devasa bir yılanın yakalanıp bir otomobilin bagajına bindirilmeye çalışıldığı da görülüyor. 79 milyonun üzerinde izlenen TikTok videosu pek çok kişiyi korkuttu.

79 MİLYON İZLENDİ

Yılan o kadar büyük ki yılanı araca bindirmek için üç kişi gerekiyor. Yılanın türü hakkında detaylı bir bilgi yazmasa da büyüklüğü sebebiyle ‘dinozor’ benzetmesi yapan izleyiciler bulunuyor.