SON HALİ ŞAŞKINA  ÇEVİRDİ...

SON HALİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ... 25 Aralık 2021 - 14:56 | Güncelleme:

Japon Prensesi Mako, aldığı kararla toplumu ikiye böldü ve Kraliyet unvanlarından vazgeçti. Akıl sağlığını kaybetme noktasına geldiğini anlatan Prenses, ülkeyi tam anlamıyla salladı. New York'ta görüntülenen eski prensesin son hali dünyayı şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz aylarda basın mensuplarının ve tüm dünyanın gözü önünde aldığı kararı açıklayarak herkesi şoka uğratmıştı. Şimdiyse soğuk New York sokaklarında görüntülenen 30 yaşındaki eski prenses bir kez daha herkesi şaşkına çevirdi.

30 yaşındaki eski prenses, elinde paketler ve poşetlerle kameralara yakalandı. Kocası Kei Komuro ile evlendikten sonra adını ve soyadını kullanan Mako, sakinleri arasında ABD'li diplomat Caroline Kennedy'nin de bulunduğu Park Avenue'daki apartmanı ziyaret etti.

Eski prensesin, 2013'te Barack Obama tarafından ABD'nin Japonya büyükelçisi olarak atanan ve eski başkan Trump'ın 2017'de göreve başlamasından kısa bir süre önce istifa eden Kennedy'yi görmek için uğrayıp uğramadığı ise belli değil.

Kennedy, Başkan Biden'ın kendisini Avustralya Büyükelçisi olarak aday göstermesinin ardından şu anda Senato onayını bekliyor. Görüntülendiği sırada yalnız olan Mako, saat 13.00 sıralarında binaya girdi ve yaklaşık 3 saat kaldı.

New York'un soğuk havasına uygun, uzun ve çizgili siyah kruvaze ceket, krem ​​rengi balıkçı yaka kazak, yeşil desenli etek, siyah çorap ve babetler içinde son derece şık giyinmişti.