ANTALYA’DA VAHŞET

ANTALYA’DA VAHŞET 30 Ocak 2022 - 13:36 | Güncelleme:

Antalya’daki vahşetin detayları ortaya çıktı! Arkadaşını 3'lü ilişkide sert davrandığı için öldürmüş

Antalya’da E.K.(48), evine çağırdığı arkadaşı K.D.'yi (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldürdü. E.K’nin birlikte yaşadığı Alman sevgilisi ifadesinde, “Hep birlikte yatak odasına geçtik ve ilişki yaşamaya başladık. Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle E.K.'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği öğrenildi.

Olay, cuma gecesi Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kiremithane Sokak'ta meydana geldi. Alman N.A.G. ile birlikte yaşadığı E.K., sabah erken saatten itibaren alkol almaya başladı. İkili, saat 15.30 sıralarında arayan arkadaşları K.D.'yi de eve davet etti. Saat 19.00 sıralarında K.D.'nin de gelmesiyle birlikte alkol alan üçlü, ardından 3'lü cinsel ilişkide bulundu. E.K., bir süre sonra K.D.'le tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili kavga etti. E.K., eline geçirdiği bıçakla K.D.'yi önce göğsünden bıçakladı, ardından cinsel organını kesti.

'ET DOĞRADIM, İÇİM DARALDI'

K.D.'nin hayatını kaybettiğini anlayan E.K., cesedi evin yakınındaki parka gömmek için harekete geçti. Parka giderek mezar yeri kazmaya başlayan E.K.'yı görenler, jandarmaya kaçak kazı ihbarında bulundu. Jandarma ekiplerini gören E.K., ara sokaklardan kaçarak Side sahiline gitti. Jandarma ekipleri, Side sahilinde E.K'yı yürürken yakaladı. Üzeri kanlı olan E.K., jandarma görevlilerinin sorusu üzerine, "Ben et doğradım, içim daraldı, biraz hava almaya çıkmıştım" dedi. E.K.’nın davranışlarından şüphelenen jandarma, evi kontrol etmek için geldiğinde cinayetle karşılaştı.