SÜPERSTAR AJDA PEKKAN, GÜLDÜNYA KONSERİ’NDE NEDEN KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEDİ? İŞTE PEKKAN''IN AÇIKLAMALARI!...

SÜPERSTAR AJDA PEKKAN, GÜLDÜNYA KONSERİ’NDE NEDEN KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEDİ? İŞTE PEKKAN''IN AÇIKLAMALARI!... 13 Mart 2009 - 15:37 | Güncelleme:

NTV'de ekrana gelen 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Ajda Pekkan, Güldünya Konseri'nde Kürtçe şarkı söylemesi konusuyla ilgili bir soru üzerine, amacının siyasi bir mesaj vermek olmadığını söyledi.

 

Etnik müziğe açık bir insan olduğunu ve her türlü müziği sevdiğini belirten Ajda Pekkan, "Bütün dünya müziklerine açığım. Etnik müzikler de açığım. Ben, Türkiyemdeki bütün her şeyi sonuna kadar dinleyen ve keyif alan bir insanım. Türk Sanat Müziği'ne hayranım, hatta hastalık derecesinde hayranım. Müziği ayıramıyorum, evlat gibi. Büyük kızım veya küçük kızınla insan nasıl evladını ayıramıyorsa ben de müzikte bu konuda bir ayırım yapamıyorum" diye konuştu.

 

Kürtçe şarkı söyleyerek siyasi mesaj verip vermediği sorulan Ajda Pekkan, şu açıklamayı yaptı: "Benim hiçbir siyasi mesajım yoktu. Ben çünkü sadece şarkı söylemek için var olduğumu biliyordum. Ve hep de onun için var olacağım."

 

Televizyon Gazetesi