EKREM İMAMOĞLU NEDEN SUSTU!

EKREM İMAMOĞLU NEDEN SUSTU! 14 Mart 2023 - 17:35 | Güncelleme:

O DÖNEM EN ÇOK KONUŞULAN KONU, BİR YOL/ASFALT İHALESİNDE METRESİ 250 TL OLAN BİR İŞİN 2500 TL’YE YAPILMASIYDI! BU KADAR BÜYÜK BİR YOLSUZLUK VARDI YANİ!

Ne oldu sonra?

Ekrem İmamoğlu sus pus oldu!

Sonrası, bırakın açıklamayı, bu kişilerle kendisi de iş yapmaya başlamaz mı?

İşte bu da duyulunca Sözcü gazetesi de bunu haber yapmaz mı?

Böylece CHP içinde bunu bilmeyen, duymayan kalmadı!

Hatta, Ak Parti tarafı da, kendilerine yakın zannettikleri bu iş insanlarının ikili oynadığını, zamanında kendilerini kullanıp büyük haksız kazanç sağladıklarını, şimdi de aynı şeyi İmamoğlu’yla yaptıklarını öğrenince bu kişileri aforoz ettiler. Zaten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da kara listesindeki isimlerdi bunlar!

Sonuçta bunlara; Kılıçdaroğlu da kazansa, Erdoğan da kazansa çıkış yok!

O yüzden Londra’ya “ilk” kaçan ekip bunlar! Şimdilerde ayda bir kere gelip kendilerini gösterip hemen “yeni yurtları”na dönüyorlar!

Sonuçta, biz de hararetle 14 Mayıs sonrasını bekliyoruz. Kılıçdaroğlu bu konuda çok net, 14 Mayıs sonrası, kim kazanırsa kazansın bizim de müthiş ifşa haberlerimiz olacak! Şu seçim telaşı bitsin!

(Bu arada İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için neden hiç şansı olmadığını anlamışsınızdır. Bizce, Cumhurbaşkanı yardımcılığı için de şansı yok, hatta 1 yıl sonrası için İstanbul’a aday gösterilme şansı da yok!

(Tüm detayları 14 Mayıs’tan sonra UçanKuş’ta okuyabileceksiniz!!!)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!