“HAYAT KIRIKLARI” İÇİN START VERİLDİ

“HAYAT KIRIKLARI” İÇİN START VERİLDİ 13 Ekim 2023 - 19:00 | Güncelleme:

Son dönemin en iddialı filmlerinden biri olacağı kesin gözle bakılan, Gökhan Yılmaz’ın kitabından uyarlanan “Hayat Kırıkları” için start verildi.

Gökhan Yılmaz’ın kitabından sinemaya uyarlanan “Hayat Kırıkları” yeni sezonun iddialı filmleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

“Hayatın önünüze çıkardığı engeller ve hayal kırıklıkları karşısında önemsediğiniz biri için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Fedakârlık ve cesaretinizin sınırlarını ne kadar zorlayabilirsiniz? Herkesi karşınıza alıp, kendinize ve dünyaya ne kadar karşı gelebileceğinizi, aşkları ve vicdanı arasında sıkışan bir adamın sıra dışı hikayesinde izleyeceğimiz Aşkın evrimi, yeni heyecanlar, ikilemler, ihanetler ile sürüklenen filmin çarpıcı finalindeki düğümlenmenin çözümü, izleyiciyi etkileyecek ve “Ben olsaydım ne yapardım” sorusu ile baş başa bırakacak. 

Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu ve aynı zamanda senaryolaştırdığı filmin başrollerini Anıl İlter, Merve Çağıran. Ve Seda Kırımlıoğlu paylaşıyor. Tayfun Sav, Murat Ercanlı, Özcan Varaylı ve Metin Çanak gibi tecrübeli sanatçıların da rol aldığı filmin çekimleri Kartal’da start aldı.

Gökhan Yılmaz’ın proje koordinatörlüğünü de üstlendiği eserin yapımcısı Saner Film olurken yürütücü yapım  Shutter Production,  ve yürütücü yapımcılığını Deniz Onuk ve ekibi üstleniyor.  “Sahici yaşamların sarsıcı hikayesi” sloganıyla çekimleri hızla devam eden “Hayat Kırıkları” sinema filmi yeni yılda vizyonda sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.