“UYARI 1” TİMUR SOYKAN İKİ ŞAHİTLE HAPSE GİREBİLİRSİN!

“UYARI 1” TİMUR SOYKAN İKİ ŞAHİTLE HAPSE GİREBİLİRSİN! 14 Ekim 2023 - 23:23 | Güncelleme:

“YILIN HABERCİSİ”NE UYARILARIMIZ VAR! DİKKAT! HİÇ İLGİN OLMAYAN BİR KONUYLA, KENDİNİ CEZAEVİNDE BULABİLİRSİN!

YILIN HABERLERİNE İMZA ATAN TİMUR SOYKAN’IN ÖNCE HABERCİLİĞİNİ, SONRA CESARETİNİ KUTLUYORUZ. VE YAŞADIĞIMIZ TECRÜBELERLE, SENİ UYARMAK İSTİYORUZ!

1-    İki şahitle hapse girebilirsin! Hem de hiç ilgin-bilgin olmayan bir kişi ya da konuyla ilgili olarak! Çünkü şimdi moda (!) “Yeminli şahit”! suçlama da basit! Yağma! Şahit, pardon “yeminli şahit”, birisinin birisini arayıp, para istediğini ve aslında bunu senin talep ettiğini söylediği anda; yandın!.. “Yağmaya teşebbüs”ten cezaevine!..

(Sana bu şu anda komil gelebilir. Ama bizim UçanKuş’un Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar aynısını yaşadı ve mahkemesi bile yok! Yani “Nedir bu diyebileceği bir mahkeme bile yok. Mahkemeler ardı ardına yetkisizlik verip, çekiliyor, sen de sürekli tutuklu kalıyorsun! Aylar sonra mahkeme belli olacak da, ilk duruşma görülecek de! De.. De.. De!!

2-    YİNE YAŞADIĞIMIZ-GÖRDÜĞÜMÜZ TECRÜBELERDEN!

Bir haber mücadelesine girmişsin ama aslında ıceberg’in altı çooook büyük! Hemen CAN GÜVENLİĞİ’Nİ sağla!..

(Buna da “Yok artık” deme… Biz de ortaya bir şeyler çıkardık. Sonra şehrin merkezi Maslak’ta hem de kanalın içinde Can Tanrıyar ve ailesini darp ettiler. Tanrıyar ucuz kurtulunca karakolun içinde, evet devletin karakolunun içinde Can Tanrıyar’ı öldürmeye kalktılar. Ve komik tarafı, yakalanan tetikçi tutuksuz yargılanıyor, Can Tanrıyar cezaevinde!!! Neyse ki, Silivri’de yüksek güvenlikli bölümde öldürülme tehlikesi yok)

3-    MESLEKTAŞLARINA ÇOK DİKKAT ET!

BirGün Gazetesi, arkanda durabilecek bir mecradır. Ama program yaptığın Halk TV’ye güvenme…

Öncelikle… Senin haberlerinde verdiğin isimlere bile izin vermezler!.. İsmail Küçükkaya, maalesef senin haberlerindeki isimlerle bağlantılı. FOX’tan Doğan Şentürk’ü arayıp, perde arkasını öğrenebilirsin!..

DEVAMI-BİR SONRAKİ HABERDE!