YÜREKLİ BİR SAVCI A-RA-NI-YOR!

YÜREKLİ BİR SAVCI A-RA-NI-YOR! 23 Ekim 2023 - 23:55 | Güncelleme:

ADAMI CEZAEVİNE GÖNDERİP, TAMAMEN HUKUKSUZ, KAPISINI KIRIP CAN TANRIYAR’IN EVİNİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİLER!

OLAYI DUYAN OĞLU ANILCAN TANRIYAR EVİNDEN FIRLAYIP ŞU AN KİMSENİN OLMADIĞI BABASININ EVİNDE “POLİSLERİ YAKALADIĞI”NDA, “PARDON YANLIŞ EVE GİRMİŞİZ” DEDİLER. HALE BAKIN, HEP POLİS YAKALAR YA! UÇANKUŞ DA “POLİS” YAKALIYOR! “OLUR MU BÖYLE ŞEY” DİYORSANIZ, POST’A BAKIN!.. ANILCAN TNARIYAR’A YAKALANINCA, BİR DE “İÇERİNDEN BİR ŞEY ALMADIKLARINA DAİR” BİR EVRAK İMZALATTIRDILAR!

Anadolu Başsavcısı İsmail Uçar, Anadolu Adliyesi ve Avrupa yakasındaki bu polis olaylarını görse!!! Yani Anadolu, Avrupa’nın yanında “SÖNÜK” kalır!!!

Silivri’deli Can Tanrıyar’a sorduk:

-Sence ne arıyorlar?

-(Kahkaha atmış) Biliyorum ben… Ama aptal mıyım, evde tutayım. Çok şey var ama bu kadar “cesur” – “gözü dönmüş” davrandıklarına göre “ÜNLÜ BİR AVUKAT’LA İLGİLİ BİR KAYIT” sanırım. Biraz beklesinler. Yürekli bir savcı çıkarsa, o bunlara hesabını soracaktır. Ne olursa olsun ben adaletten-hukuk’tan ümidimi kesmem!

Savcılara not: Bu arada, güya benim evimde aranan o isim ne oldu acaba? Bir araştırırsanız, yanlış ev olayı yaşanırken, yurtdışına kaçmış olmasın… Bize öyle bir bilgi geldi. Birileri bizimle uğraşırken, birilerinin de kaçmasına farkında olmadan (!) yardımcı olmuş olabilir mi?

BU HABER DE YARGI VE EMNİYET TARİHİNE GEÇECEK!

Anadolu’da inceleme yapan müfettişler ve organize savcıları, bu konulara da el atarsa, o zaman ne olacak??? Hep yazdık: Anadolu Adliyesi Başsavcısı büyük bir çetenin ortaya çıkmasını sağlayacak aslında!..