YARGI BARONLARI ERDOĞAN’IN PEŞİNDE!

YARGI BARONLARI ERDOĞAN’IN PEŞİNDE! 27 Ekim 2023 - 11:11 | Güncelleme:

BAŞSAVCI’NIN HSK RAPORU’NDAN SONRA PANİĞE KAPILAN “AHTAPOT ÇETESİ”, ERDOĞAN’A ULAŞAMIYOR VE GECELERİ RAHAT UYUYAMIYOR!

“AHTAPOT ÇETESİ”NİN YARGI BARONLARI BİRGÜN GAZETESİ VE UÇANKUŞ MEDYA DIŞINDA NEREDEYSE MEDYA’NIN TÜMÜNE ULAŞTI VE KİMİSİ PARAYLA, KİMİSİN DE “HATIR”LA SUSTURMAYI BAŞARDI! AMA “SU YOLUNU BULMUŞ” BİR KERE, BU YOLU KESMENİN TEK YOLU OLARAK CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I GÖRÜYORLAR ANCAK “KAPI-KİLİT” MİSALİ, ERDOĞAN “KİMSEYE” PAS VERMİYOR!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, eski bakan Bekir Bozdağ’a hiç benzemiyor.

“Ne hatır-ne satır”, o da “araya kimi koysalar” dinlemiyor bile…

Bu Baron’ların bir kısmı İçişlerini Bakanı Ali Yerlikaya’yı da İstanbul’daki valilik günlerinden iyi tanıyor!

Ancak, Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı olduktan sonra eski tanıdık-arkadaş v.s. bir çizgi çekti ve kimseyi kayırmadan her gün operasyon yaptırıyor.

Hele bu Adliye Skandalı konusunda da tamamen Anadolu Başsavcısı İsmail Uçar’ın arkasında olduğu, destek verdiği de biliniyor.

İşin garibi, bu yargı baronlarının, böyle bir savaş ortamında olunulmasını, Cumhurbaşkanı’nın bu kadar yoğun olmasını da umursamadan kendilerini kurtarma peşinde olmaları!

Hele hele, Cumhurbaşkanı’na çok yakın olduğu, sürekli Cumhurbaşkanı’yla konuştuğu sanılan ünlü bir avukatın, Erdoğan tarafından 1 yıl önce üstünün çizildiğinin duyulması, baronların moralini çok bozmuş durumda!..

Şu anda tek garipsenen, Anadolu Adliyesi hukuk dünyasına büyük umut verecek şekilde kaynarken, Çağlayan Adliyesi’nde hiç ses çıkmaması!..

Fırtına öncesi sessizlik mi, ne dersiniz? Merak etmeyin, Baronlar her nereye bulaşmışsa, her şeyi UçanKuş’tan öğrenebileceksiniz.

Biz UçanKuş olarak rahatız! Zaten patronumuza “uydurma” bir şikayetle cezaevine gönderdiler. Eee, biz gerçekleri, skandalları ortaya çıkarırsak Can Tanrıyar’ı iki kez hapse atacak halleri yok!.. Adam zaten cezaevine!