UĞUR YÜCEL YENİ FİLMİ “SESSİZLİK” İÇİN ÜÇ HAYAT KADININI CANLANDIRACAK OYUNCULARI ÇOK İLGİNÇ BİR MEKANDAN SEÇTİ!.. TIKLAYIN! ŞAŞIRACAKSINIZ!..

UĞUR YÜCEL YENİ FİLMİ “SESSİZLİK” İÇİN ÜÇ HAYAT KADININI CANLANDIRACAK OYUNCULARI ÇOK İLGİNÇ BİR MEKANDAN SEÇTİ!.. TIKLAYIN! ŞAŞIRACAKSINIZ!.. 10 Eylül 2009 - 23:38 | Güncelleme:

Uğur Yücel yeni filmi 'Sessizlik'te üç hayat kadınını canlandıracak oyuncuları çok ilginç bir mekandan seçti.

Yeşilçam’da bu yıl Uğur Yücel fırtınası esecek! Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci’li Ejder Kapanı filminin çekimlerini tamamlayan Yücel hiç ara vermeden yeni filmi Sessizlik için kolları sıvadı.

 

Film Rusya’dan Kars’a gelen üç Rus hayat kadınının trajedisini anlatacak. Filmdeki karakterler için usta yazar Anton Çehov’un Üç Kız Kardeş oyunundan ilham alan Uğur Yücel, hayat kadınlarına Maşa, Olga ve Irina adını verdi.

 

UĞUR Yücel, filmde üç hayat kadınını canlandıracak oyuncuları ise ilginç bir mekândan seçti. Yücel, Maşa, Olga ve Irina karakterlerini oynamaları için Laleli’den üç gerçek hayat kadınıyla anlaştı. Birkaç ay önce Laleli’de Şikago adlı pavyonda eğlendiği haberleri çıkan Yücel’in, oyuncu bakmak için pavyonları dolaştığı ortaya çıktı. Senaryosunu 1999’da yazan ünlü sanatçı, film için “Yazı Tura’dan daha sakin ama daha vahşi” diyor.

HT Magazin - Zafer Akbaş