ANNESİNİ KURTARDI!.. YEŞİLÇAM’IN GÜZEL YILDIZI AHU TUĞBA OTURDUĞU BİNADA ÇIKAN YANGIN NEDENİYLE ZOR ANLAR YAŞADI!..

ANNESİNİ KURTARDI!.. YEŞİLÇAM’IN GÜZEL YILDIZI AHU TUĞBA OTURDUĞU BİNADA ÇIKAN YANGIN NEDENİYLE ZOR ANLAR YAŞADI!.. 4 Nisan 2010 - 11:19 | Güncelleme:

Sinema oyuncusu Ahu Tuğba’ya ait Beşiktaş Ulus'taki binada, annesinin kaldığı dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alt katta oturan Ahu Tuğba, yangın sırasında annesini alarak dışarı çıktı.

4 katlı apartmanın 3'üncü katında, saat 00:30 sıralarında dumanlar yükseldi. Yoğun duman, apartmanın merdiven boşluğundan diğer dairelere sızınca, alt katta oturan Ahu Tuğba, annesini alarak dışarı çıktı. Diğer bina sakinleri de çevredekilerin uyarısı ile evlerini terk etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, yangını kısa sürede söndürdü.

Duman tahliyesinin ardından Ahu Tuğba, annesi ve bina sakinleri yeniden evlerine girdi.

Apartmanın kendisine ait olduğunu söyleyen Ahu Tuğba, “Ben alt katta kalıyordum. Annemin oturduğu dairede yangın çıktı. Ona bir şey olmadığı için çok mutluyum. İtfaiye ekiplerine yardımları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Annem dumandan etkilenmeden ben panikle yukarı çıktım ve onu alarak aşağı indim. Şükür iyiyiz" dedi.
Polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor. (Hürriyet)